Kylie Jenners och Travis chockavslöjande om dottern Stormi

22 sep, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Travis Scott och Kylie Jenner.
I februari blev realitystjärnan Kylie Jenner och hennes rappande pojkvän Travis Scott föräldrar till lilla Stormi. Nu avslöjar den stolta pappan att dottern snart kommer ta sina första steg.
Annons

Hon är bara sju månader, men tar snart sina första steg. Det menar i alla fall Stormi Websters pappa Travis Scott, 26, på sin Instagram story.

“Vi kommer att gå snart”, skriver den stolta pappan på en bild föreställande hans dotter iförd ett par sneakers, enligt tidningen People.

I vanliga fall är det Stormis mamma Kylie Jenner, 21, som brukar uppdatera sina 115 miljoner Instagram-följare om Stormis utveckling. Häromveckan publicerades det också en intervju i brittiska tidningen Glamour UK där Kylie Jenner pratar om hur det är att bli mamma som 20-åring.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Recept.se Nyhetsbrev

– Graviditeten ändrade min kropp helt vid så ung ålder, säger hon i tidningen men berättar att det inte gör något.

– Men jag bryr mig inte egentligen.

Även Kylie Jenners mamma, momagern Kris Jenner, 62, har berättat att Kylie Jenner jobbar och axlar mammarollen med enkelhet.

– Det barnet är igång hela tiden. Hon började jobba direkt, och det är vad jag älskar med henne. Hon är så imponerande och så bra mamma. Hon är så dedikerad till sitt barn, har Kris berättat

Annons

Även Kylie Jenners pappa, numera transsexuella Caitlyn Jenner, 68, har pratat om hur imponerad hon är av sin dotter.

– Hon har alltid velat bli mamma men när hon ringde mig för att berätta var det lite tufft för henne eftersom hon uppenbarligen inte är gift. Men Kylie ville starta familj, hon ville börja tidigt. Som tur är är hon i en sådan position att hon kan ha barn och barnet alltid kommer att tas hand om, har Caitlyn Jenner berättat.

Kylie Jenner träffade Travis Scott precis när det hade tagit slut med pojkvännen Tyga, även han rappare som Travis. Länge spekulerades det i att Tyga var pappa till lilla Stormi, men både han och de lyckliga föräldrarna har förnekat det hela.

FOTO: IBL

Annons