Artikeln innehåller reklamlänkar

Caitlyn Jenner om Kylie Jenners hemliga graviditet

Kylie Jenners hemliga graviditet

Kylie Jenner gick under jorden i åtta månader, i februari 2018 bröt hon tystnaden och avslöjade att hon fött en dotter. Nu berättar hennes pappa Caitlyn Jenner sanningen om den hemliga graviditeten.

Fansen visste varken ut eller in när det började tisslas om att tv-profilen Kylie Jenner, 20, var gravid förra hösten. Stjärnan var då 19 år och hade bara några få månader tidigare inlett en relation med Travis Scott efter ett uppbrott från expojkvännen Tyga.

Samtidigt gick Kylie under jorden, men rubrikerna var ihärdiga och i februari gjorde Kylie Jenner en aktuell uppdatering igen – hon bekräftade då att hon fött dottern Stormi Webster.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Den enda av familjen Kardashian-Jenner som faktiskt gjorde ett uttalande var pappa Caitlyn Jenner, 68. Via sin talesperson.

I slutet av förra veckan tog Caitlyn Jenner bladet från munnen igen och avslöjade sanningen om dotterns hemliga graviditet.

– Hon har alltid velat bli en mamma. När hon ringde mig så var det lite tufft för henne för att hon uppenbarligen inte är gift, men som tur är är hon i en position där hon kan skaffa barn och barnet kommer bli väl omhändertagen, säger Caitlyn Jenner i en intervju med Loose Women enligt Radar Online.

De trogna Keeping up with the Kardashians-tittarna minns dock hur Caitlyn tidigare rått Kylie att vänta med att skaffa barn tills hon är åtminstone 30 år. Det är något hon fortfarande står fast vid, trots att lilla Stormi redan är född och hunnit bli sju månader.

– Jag har alltid tyckt att det är bättre att vänta. Det är ingen panik, säger hon och fortsätter:

– Njut av din år som 20. Ha roligt, njut av det. Det finns gott om tid för barn. Jag fick mitt första barn när jag var 29.

Caitlyn har förvisso hunnit bli far till sex barn, men efter könskorrigeringen har relationen med barnen och tidigare familjen varit aningens frostig. Det var först när Kylie Jenner firade sin 20-årsdag som Caitlyn Jenner återförenades med familjen.

Missa inte de hetaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners och Travis chockavslöjande om dottern Stormi

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos ilska efter orden: ”Så jäkla besviken”

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!