Artikeln innehåller reklamlänkar

Benjamin Ingrossos ilska efter orden: ”Så jäkla besviken”

Benjamin Ingrosso under Miss Italia 2018

Benjamin Ingrosso var överlycklig över att uppträda på skönhtestävlingen Miss Italia i Milano. Men programledarens tabbe efter uppträdandet fick honom att sucka högt.

Benjamin Ingrossos, 21, karriär och popularitet vet inga gränsen. Efter succén i Melodifestivalen och Eurovision song contest under våren 2018 med låten “Dance you off” har den svenska artisten inte bara bokats för jobb i Sverige, utan av utomlands.

I veckan fick han det eminenta uppdraget att uppträda på skönhetstävlingen Miss Italia i Milano. Men spelningen blev inte riktigt som planerat.

Mamma Pernilla Wahlgren avslöjar i podcasten Wahlgren & Wistam att Benjamin enligt schemat skulle gå upp på scenen vid 22-tiden, men det var först vid midnatt som han entrade scenen i direktsändningen. Orsaken ska ha varit att det tog tid med omröstningen och att italienarna inte höll tidsschemat, och heller inte verkade bry sig om den detaljen.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men enligt Pernilla Wahlgren var Benjamin allt annat än nöjd efter sitt uppträdande. Orsaken ska ha varit en extrem felsägning i den italienska direktsändningen.

– Han var så jäkla besviken efteråt. Vet du vad programledaren säger när han är klar? “Mille grazie, Sebastian Ingrosso“.

Benjamin heter givetvis inte Sebastian, det gör däremot hans 35-årige kusin som är en världskänd dj och musikproducent.

– Han bara, “nej men jag orkar inte. Är det inte så att jag blir kallad för Benjamin Wahlgren hemma liksom, och bara blir förknippat med min kändisfamilj, så åker man till Italien äntligen och nej, då blir man förknippad med sin kusin”, säger Pernilla Wahlgren.

Benjamin Ingrosso bor fortfarande hemma hos mamma på Lidingö i Stockholm, men han är inte hemma särskilt ofta då han reser till Los Angeles med jämna mellanrum där han skriver nu musik. Det är också en orsak till att han inte syns särskilt mycket i familjens nya säsong av realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5.

– Alltså man kan diskutera det där fram och tillbaka, det är en realtiyshow om min familj och det råkar bara vara så att jag inte varit med så mycket för att jag har varit i Los Angeles och jobbat. Och när jag har varit där har de spelat in sin säsong hemma, för jag är oftast där i 6-7 veckor, har Benjamin tidigare sagt till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Efter kritiserade bilderna – Benjamin försvarar flickvännen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos tårar över Benjamin: ”Tror inte någon förstår”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!