Kylie Jenner och Travis Scott tar en paus i förhållandet

Kylie Jenner och Travis Scott och tar en paus
Efter två års förhållandet tar Kylie Jenner och Travis Scott en paus.
Nu berättar en av Kylies vänner om parets oväntade beslut.
– De har fortfarande svårt att lita på varandra, säger vännen till People.
Annons

För två år sedan blev Kylie Jenner, 22, och Travis Scott ett par, och inte många veckor senare var Kylie gravid. Graviditeten hölls förvisso hemlig och inte ett ljud yppades från paret eller personer i deras närhet förrän några dagar efter att dottern Stormi Webster hade fötts i februari 2018.

Annons

Något paret inte hymlat med är kärleken till varandra, de har flitigt uppdaterat sina sociala medier med vackra bilder på varandra. Men den senaste tiden har paret hållit låg profil, och det var över 1,5 månad sedan de sågs tillsammans senast. Då på Travis Scotts premiär av Netflix-dokumentären Travis Scott: Look mom I can fly.

Nu uppger en nära vän till Kylie Jenner att paret bestämt sig för att ta en paus från varandra.

Annons

– De tar lite tid ifrån varandra, men det är inte helt slut, säger vännen till People.

Orsaken till det tillfälliga uppbrottet är vissa lojalitetsproblem som förföljer paret.

– De har fortfarande svårt att lita på varandra men deras problem kommer mest från stressen i deras vardag, säger personen.

Kylie Jenners mystiska sjukdom

Häromveckan kom rapporter om att Kylie Jenner förts akut till sjukhus efter att ha drabbats av en mystisk sjukdom. 22-åringen ska ha lidit av influensaliknande symptom, mått illa och drabbats av yrsel.

Annons

Egentligen skulle Kylie Jenner ha medverkat under modeveckan i Paris där hennes sminkkollektion visades under Balmains show. Hon tvingades dessutom stanna hemma från söndagens Emmy-gala.

Kylie Jenner har själv uttalat sig om sjukdomen i ett inlägg som TMZ tagit del av.

”Jag är jättesjuk och får inte resa. Jag är förkrossad över att missa showen, men jag vet att mitt fantastiska team och mina vänner som är i stan för eventet kommer hjälpa mig att vara där i tanken”, skrev hon bland annat.

People har varit i kontakt med Kylie Jenners presspersoner angående uppgifterna att relationen med Travis Scott satts på paus, men har ej fått en kommentar i skrivande stund.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…