TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kylie Jenner anklagar pojkvännen för otrohet – efter avslöjandet

23 jan, 2018 
AvHanna Svärd
Medan fansen väntar spänt på att Kylie Jenner ska gå ut och bekräfta sig graviditet en gång för alla, flyttas fokus nu till pojkvännen och blivande pappan Travis Scott då vissa rykten säger att han ska ha varit otrogen på senaste tiden.
Annons

Vi väntar fortfarande på att Kylie Jenner ska bekräfta sin graviditet. Men medan vi väntar på besked får vi nöja oss med desto mer negativa uppgifter. Enligt sajten Radar Online ska familjelyckan för Kylie Jenner, 20, och pojkvännen Travis Scott, 25, inte vara helt på topp.

Medan Kylie, som om vi ska tro de senaste månadernas rykten och bildbevis tampas med gravidhormoner, ska Travis Scott ha träffat ett flertal andra tjejer istället för att finnas där för sin flickvän. Travis Scott dök nyligen upp oinbjuden hemma hos mamma Kris Jenner, vilket ledde till ett bråk med Kylie Jenner där hon också fick chansen att ställa honom mot väggen då hon misstänkt att han varit otrogen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt Radar Online har Travis Scott fångats på övervakningsfilmer då han besökte en strippklubb i Los Angeles. Men inte nog med det, han uppges också ha haft ihop det med en av Kylies vänner.

– Kylie vill bara att Travis ska lämna henne ifred just nu, och hon vill inte träffa någon annan en hennes mamma Kris Jenner eller hennes bästa vän Jordyn Woods, säger en källa till sajten.

Annons

Men enligt källan ska Travis nu göra allt för att få tillbaka Kylies tillit.

– Han har gjort allt för att vinna tillbaka henne, han har både skickat blommor och presenter. Men hon känner sig så förvirrad just nu och vet inte vad hon vill.

Men trots dessa oroväckande rykten verkar flera av parets vänner tro på att saker kommer att lösa sig inför den eventuella födseln, med tanke på att Kylie och Travis fortfarande har någon slags kommunikation med varandra.

Foto: IBL, Instagram

Annons