Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kritiken efter nya bilden på Madonnas dotter Lourdes

09 apr, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Madonnas dotter Lourdes möts av kritik efter nya modellbilden.
Nu får Madonnas äldsta dotter, Lourdes Leon, stark kritik efter att Vogue publicerat en bild på henne på deras Instagram. De som är minst glada är fansen.
Annons

1990 bar popikonen Madonna, 60, designkläder från Jean Paul Gaultier under sin Blond ambition-turné. Madonna har sex barn och det äldsta barnet heter Lourdes Leon, 22.

Madonna och den spanska artisten Carlos Leon, 52, var ett par mellan 1994 och 1997. De gifte sig aldrig men fick ett barn tillsammans 1996 och det var Lourdes.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu får Madonnas dotter kritik för att hon har blivit Jean Paul Gaultiers ansikte utåt. Gaultier-kampanjen är dock inte det första hon är modell för, utan har även gått New York fashion week för Gipsy Sport. Vi har också kunnat se Lourdes i en Converse-kampanj och även i Stella McCartneys senaste parfymkampanj.

Många visar nu sin irritation på Vouges Instagram där de berättar att Lourdes är Jean Paul Gaultiers ansikte utåt. Många menar att det ”alltid” är kändisbarn som får toppjobben.

Annons

Bland annat kommenterar en följare:

”Hon är vacker, men jag tvivlar på att hon hade varit modell om hon inte hade varit Madonnas dotter”.

Och kommentaren följs av fler kritiska frågor och konstateranden:

”Är det så enkelt för kändisbarn att bli modeller?”.

”Världen är inte rättvis. Allt från modelljobb till skådespelarjobb går ofta till människor som redan är kända och rika”.

”Wow, det kräver att du är släkt med någon”.

Använder sociala medier för att förmedla

Det är inte första gången en bild på Lourdes väcker irritation. Mamma Madonna har tidigare delat en bild där hon och Lourdes visar upp sina håriga armhålor. En bild som inte uppskattades av alla.

”Varför ska Madonna alltid provocera. Så ofräscht”, skrev en person.

”Kan någon ge flickan lite rakskum”, skrev en annan.

Men det fanns även positiva tillrop bland de nästan 23 000 kommentarerna.

”Det hade varit otroligt skönt om folk kunde sluta ha en så negativ syn på kvinnors kroppsbehåring. Det är helt sjukt att folk kan bli så hatiska”, skrev en person.

FOTO: TT

Annons