LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Efter uppmärksammade videon – Madonna svarar på plastikryktet

04 jan, 2019 
AvLotta Gray
Madonna svarar på plastikryktet
Madonna har fyllt 60 men är i ständig förändring, i alla fall enligt andra. Nu hävdar en läkare att hon gjort ett rumplyft – som hon själv förnekar.
Annons

Ikoniska popsångerskan Madonna, 60, har omgetts av rykten som säger att hon gjort ett rumpimplantat under den senaste tiden. Det var när hon uppträdde i New York under nyårsafton som Instagram-video läckte ut, och som snabbt blev viral, där fansen tydligt tycker sig se att hennes rumpa ser putigare ut än tidigare.

Fansen är inte helt nöjda med att Madonna har gjort ett misstänkt ingrepp. Men nu slår Madonna själv tillbaka i ett eget inlägg på sin Instagram där hon förklarar att ingen har rätt att säga vad man ska och vad man inte sa göra med sin kropp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Söker desperat efter ingens godkännande. Jag har lika mycket rätt till mina egen kropp som alla andra.”

Läkare hävdar ett ingrepp

Hon avslutade texten att hashtaga ingen rädsla och ingen diskriminering. Däremot varken bekräftar eller dementerar hon ryktet, enligt den amerikanska sajten Hollywoodlife.

Någon som däremot hävdar att ett ingrepp ska ha skett är kirurgen Dr Anthony Youn enligt den amerikanska sajten.

Annons

Min åsikt är att hon inte har gjort fettimplantat, utan ett rumplyft, ska han ha sagt.

Det är inte första gången ikonen är i blåsväder när det handlar om utseendet. För snart ett år sedan väckte hennes räls i munnen många känslor. Hon hade bland annat skaffat sig ”grillz”, ett guldsmycke för tandraden, och då gick flera av hennes fans till angrepp.

Men sångerskan själv struntar fullständigt i påhoppen och har alltid påtalat den åldersfascism om hon tycker råder.

– Faktumet att folk tror att en kvinna inte är tillåten att uttrycka sin sexualitet efter en viss ålder är ett tecken på att vi fortfarande lever i ett åldersfientligt och sexistiskt samhälle. Jag har aldrig tänkt på ett begränsande sätt, och kommer aldrig att göra, gav hon då svar på tal på sin Instagram.

FOTO:

Annons