LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fansens chock efter Madonnas förvandling: Hon har tappat det

20 feb, 2018 
AvLotta Gray
Madonna firar sin ankommande 60-årsdag med att sätta guldräls på tänderna och fylla ut ansiktet. Nu rasar följarna över bilden på Instagram men stjärna bryr sig föga. "Faktumet att folk tror att en kvinna inte är tillåten att uttrycka sin sexualitet efter en viss ålder".
Annons

Milda Madonna! Ikonen Madonna fyller 60 år i sommar och har genom åren alltid provocerat och engagerat med sina uppseendeväckande burleska stil och hon tänker inte dra av på takten. Nyligen lade stjärnan upp en bild på sin Instagram där hon märkbart verkar ha genomgått både tandbyte och fixat till konturerna i ansiktet.

Hon har bland annat skaffat sig “grillz”, ett guldsmycke för tandraden, populärt bland amerikanska gangsterrappare, men nu går flera av hennes fans till angrepp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vad har hänt med ditt ansikte? Madonna, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Stoppa injektionerna!” skriver en följare och en annan kontrar:

“Jag trodde aldrig det här geniet skulle falla för trycket att försöka hålla sig hip”.

“Det här påminner om när Michael Jackson tappade greppet och blev ett freak”, skriver en annan.

Men sångerskan själv struntar fullständigt i påhoppen och har alltid påtalat den åldersfascism om hon tycker råder.

– Faktumet att folk tror att en kvinna inte är tillåten att uttrycka sin sexualitet efter en viss ålder är ett tecken på att vi fortfarande lever i ett åldersfientligt och sexistiskt samhälle. Jag har aldrig tänkt på ett begränsande sätt, och kommer aldrig att göra.

Foto: IBL, Instagram

Annons