TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kourtney Kardashians stora missnöje – vill operera sig

07 sep, 2017 
Lina Arvidsson
Kourtney Kardashian har fått nog av sin nasala röst. Nu vill dokusåpastjärnan genomgå en operation för att få en mer förfinad stämma.
Annons

Kirurgiskt ingrepp för att förändra rösten? Inga konstigheter om du heter Kourtney Kardashian, 38.

Familjen Kardashian är som bekant inte främmande för att använda kirurgi för att förändra sina utseenden.

Bland systrarna Kylie, 20, Kendall, 21, Khloé, 33, Kim, 36, och Kourtney, 38, har det skett en och annan bröstförstoring, rumpförstoring och läppinjektion.

Men det är inte bara det yttre som kan förändras med kirurgi.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kourtney Kardashian har länge ogillat sin röst och på nätet påpekas gärna att hon har en pipa som sticker ut. “Keeping up with the Kardashians”-stjärnan tycker själv att hon låter gnällig och nasal och längtar efter en mer förfinad röst. Nu överväger hon att lägga sig under kniven för att ändra hur hon låter.

En vän till familjen Kardashian berättar för National Enquirer att hon just nu letar efter en lämplig läkare som kan gnomföra operationen.

– Kourt vet att hon har den mest irriterande rösten av alla hennes systrar. Hon hatar att se sina egna scener och höra hur nasal hon låter, säger källan.

Annons

Kourtney har också en tydlig idé om hur hon egentligen vill låta. Källan menar att hon beundrar kvinnor med starka röster, som Ashley Judd och Emma Stone. En operation skulle kunna få hennes röst att låta på samma sätt, hoppas Kourtney.

– Hon hoppas att en operation skulle ge hennes röst en makeover. Hon ser det inte som annourlunda än att göra en bröstförstorning eller någon av de andra kosmetiska förändringar hon har gjort tidigare, menar källan.

Kourtneys mamma, Kris Jenner, har dock haft en annan lösning på problemet, men det örat ville inte Kourtney höra på.

– Hennes mamma föreslog att hon skulle ta tallektioner, men Kourt sa till henne att inte lägga sig i, säger källan.

Foto: IBL

Annons