Toris Spellings skönhetsmiss – ångrar sig djupt

Ett skönhetstrend som Tori Spelling föll för på 90-talet ångrar hon nu djupt, och idag är det svårt för henne att rädda situationen. – Väldigt svårt att få dem tillbaka, berättar hon.

Det är ett ständigt tjat kring ögonbryn, det är den ena trenden efter den andra. En gång i tiden var det trendigt med supertunna streck över ögonen, och för den trenden föll Tori Spelling, 44. Nu ångrar hon sig djupt.

– Jag borde inte ha plockat mina ögonbryn på 90-talet. Det var ju modernt då, men jag visste ju inte att det skulle vara modernt med fylligare ögonbryn nu, berättar hon för E News och fortsätter:

– Har man plockat sin ögonbryn är det väldigt svårt att få tillbaka dem.

På den tiden såg Tori mycket upp till skådisen Drew Barrymore, 42, och hon hade då inte mycket till bryn.

– Jag önskade att jag inte plockat mina ögonbryn under 90-talet. Jag var besatt av Drew Barrymores filmer. Hon hade tunna ögonbryn och det var så coolt, säger Tori.

Men det finns andra saker att oroa sig över bortsett från ögonbryn som inte växer ut igen. För även om det skulle gå att betala för en ökad brynväxt så är det inte ett alternativ för Tori. Hon och maken Dean McDermott, 50, befinner sig just nu i en ekonomisk kris. De tvingades nyligen betala 1,9 miloner kronor för att de inte dök upp i domstolen, och målet i sin tur handlar om ett obetalt lån på över 3,4 miljoner kronor. Men dyrare blir det – paret är även skyldiga den amerikanska federala skattemyndigheten 8,6 miljoner kronor.

Men problemen slutar inte där för skådespelarparet. Nej, efter flera år som nykter har Dean problem med alkoholen igen.

– Dean fokuserar på hans tillfrisknande igen. Han gick igenom en period där han inte prioriterade sitt tillfrisknande och det tog definitivt ut sin rätt på äktenskapet, berättar en källa till Radar Online.

LÄS OCKSÅ:Nyblivna fembarnsmamman Tori Spelling dömd i rätten

LÄS OCKSÅ: Tori Spelling är pank – prioriterar botox före barnen

Foto: IBL

SENASTE NYTT!