Tori Spelling är pank – prioriterar botox före barnen

Tv-stjärnan Tori Spelling har hamnat i en akut pengakris. Nu fruktar den nyblivna mamman, som har fem barn att försörja, att hon inte ska ha råd med fler skönhetsingrepp.

“Beverly hills”-stjärnan Tori Spelling, 43, har det minst sagt tufft ekonomiskt just nu. Tillsammans med maken Dean McDermott, 50, har hon åkt på en rejäl skattesmäll, där de måste betala runt fem miljoner kronor. Dessutom har finansbolaget American Express stämt paret för obetalda räkningar på över en halv miljon kronor.

Och som om det inte vore nog så har paret fem barn tillsammans att försörja, Liam, 9, Stella, 8, Hattie, 5, Finn, 4, och så nyfödda Beau Dean som kom till världen i mars i år. Dessutom har Dean också sonen Jack, 18, från ett tidigare förhållande.  Dean ska också ligga efter med underhållet han betalar till Jacks mamma och hotas nu av fängelse.

Enligt Radar online är stjärnparet helt utblottade och har inga pengar kvar.

LÄS OCKSÅ: Tori Spelling erkänner sexet med Beverly Hills-kollegorna

Tori uppges vara helt förkrossad över att vara pank, men inte för sina fem barns skull. I stället är ”Beverly hills”-stjärnan orolig över att hon inte kommer att ha råd med mer botox och skönhetsingrepp nu.

– Det är helt galet. Det har inte slagit Tori att hon har en nyfödd bebis hemma och fyra andra små munnar att mätta, säger en uppgiftslämnare och fortsätter:

– Att hon i stället oroar sig för hur hon ska få ihop pengar till botox är helt vrickat.

Tori föddes in i en extremt rik familj där hennes pappa, tv-producenten Aaron Spelling, var god för flera miljarder kronor. Skådespelerskan har tidigare berättat att det därför är svårt för henne att bryta de dyra vanorna hon har blivit van vid.

LÄS OCKSÅ: Tori Spelling är utblottad – tvingas låna pengar för att leva lyxliv

Foto: IBL

SENASTE NYTT!