Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kontraktet stoppar Richie att lämna Scott Disick

07 jun, 2018 
Malin Ljung
Sofia Richie har gått tillbaka till Scott Disick efter kärlekssveket. Nu avslöjar en vän att det finns ett hemligt kontrakt skrivet mellan Sofia och Kris Jenner.
Annons

Många Kardashians-fans trodde knappt sina ögon när Sofia Richie, 19, häromdagen var tillbaka vid Scott Disicks, 35, sida. Detta trots att han sågs mysa till det ordentligt med en okänd ung kvinna på Kanye Wests releasefest i Wyoming häromveckan.

Paret har efter kärlekssveket återförenats och fortsatt som att ingenting har hänt. Något som förbryllat många fans.

Nu avslöjar en källa för Radar Online att det inte bara är kärlek som är anledningen till återföreningen, det handlar också om en stor summa pengar. Sofia Richie har nämligen skrivit ett kontrakt med Scott Disicks tidigare svärmor Kris Jenner. Detta för att hon ska vara med i den nya säsongen av Keeping up with the Kardashians.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sofia kommer att medverka i den nya säsongen och har redan skrivit på ett väldigt lukrativt kontrakt, säger en vän till sajten.

Annons

Sofia Richie har till och med satt sin modellkarriär på paus för att kunna ägna all tid åt livet med Scott Disick. Vilket i sig också ledde till att hon förlät honom rekordsnabbt.

– Sofia är beroende av kändisskapet och hon gick tillbaka till honom när hon insåg att hon skulle förlora sin medverkan i Keeping up with the Kardashians. Hon tål inte tanken på att inte betyda något.

FOTO: Ibl, Stella

Annons