Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter uppgifterna om otroheten mot Sofia Richie: Scott Disicks egna ord

Scott Disick om otroheten mot Sofia Richie

För några dagar sedan syntes Scott Disick närgången med en annan tjej än flickvännen Sofia Richie. Omedelbart spekulerades det i om paret gjort slut. Nu svarar Scott på ryktena.

Supermodellen Sofia Richie, 19, och Familjen Kardashian-stjärnan Scott Disick, 35, har varit ett par sedan i höstas. För bara några dagar sedan kom uppgifter från flera källor att paret skulle ha gjort slut. Scott syntes närgånget krama och mysa med en ung blondin på Kanye Wests releasefest i Wyoming, och han ska då ha sagt till de andra på festen att han var singel.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

– Sofia är riktigt arg på Scott, och hon tycker att han har fått henne att framstå som en idiot, och hon är superupprörd och sårad av det, sa en källa till The Hollywood life då.

Nu dementerar Scott ryktena om uppbrottet. På sin Instagram har han lagt upp en bild på sig och Sofia när de syns tillsammans på väg in i en bil. Dessutom har han lagt upp en händelse på sin Instagram-story på en artikel från sajten TMZ som har skrivit om parets uppbrott.

”Vi hade ingen aning om att vi hade gjort slut men tack för att ni tänker på oss”, skriver Scott.

För bara dagar sedan avslöjades det att Sofia Richie ska medverka i realityshowen Familjen Kardashian tillsammans med Scott Disick. Hur det kommer att bli nu är dock oklart.

– Sofia kommer definitivt synas under nästa säsong av Familjen Kardashian och har redan skrivit under en väldigt lukrativt avtal. Hon kommer att sätta hela sin modellkarriär på hyllan och hon är helt okej med ett eftersom hennes största prioritet just nu är Scott, sa en källa då till sajten Radar Online.

Scott var länge tillsammans med Kourtney Kardashian, 39. Tillsammans har de barnen Maison, 8, Penelope, 5, och Reign, 3.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

Sofia Richie med Scott Disick på romantisk lunch.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie på front row.

Sofia Richie and Scott Disick

Scott Disick och Sofia Richie i en bil tillsammans.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om tuffa uppväxten: “De var så elaka”

LÄS OCKSÅ: Kourtney Kardashians ilska – efter Scott Disicks bebisbesked med 19-åriga Sofia Richie

LÄS OCKSÅ: Så glowar du som kändisarna i sommar – här är årets bästa highlighters

Foto: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!