Kim Kardashians upptäckt efter sonens födsel: ”Tvillingar”

Kim Kardashian och Chicago West

Realitystjärnan Kim Kardashian och artisten Kanye West har fått sitt fjärde barn via surrogatmamma. Nu berättar Kim om sin nyfödde son.

Realityprofilen Kim Kardashian, 38, och artisten Kanye West, 41, har sedan tidigare barnen Saint West, 3, North West, 5, och Chicago West, 1. I januari ställde Kim upp på en intervju med Andy Cohen, 50, där hon bekräftade att bebis nummer fyra var på väg via surrogat, samt att det är en pojke.

I en annan intervju berättade hon att paret funderar på att döpa sonen till Robert, efter hennes avlidne pappa Robert Kardashian. Kim har alltid drömt om en stor familj med fyra barn, eftersom det är så många barn som hennes föräldrar har ihop.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Hänt har tidigare rapporterat att Kim varit stressad över att behöva bestämma ytterligare ett namn som ska passa bra ihop med de andra barnens.

– Kim vet att hon och Kanye kommer att bestämma sig för ett namn så småningom. De har några förslag men det är ungefär så långt de har kommit. När de redan har tre barn så har listan minskat på potentiella barnnamn, sa då en källa till Hollywoodlife.

Kim Kardashian och Kanye West

Kim Kardashian och Kanye West har blivit föräldrar för fjärde gången.

Kim Kardashian om nyfödde sonen

Kim och Kanye har valt att hålla surrogatmammans identitet hemlig, eftersom kändisskap är något som är okänt för henne.

– Jag är så tacksam för att en person är så osjälvisk och snäll som gör det här, och jag vill definitivt att det ska hållas privat. Jag vill inte att folk ska hitta min surrogat. Hon vet inte hur ska hantera saker som detta. Det är inte hennes värld, sa Kim.

Nu är parets fjärde barn äntligen här och i ett inlägg på Twitter berättar Kim om den nyfödde sonen.

”Han är här och han är perfekt!”.

Hon fortsätter:

”Han ser dessutom ut som Chicagos tvilling, jag är säker på att han kommer förändras en del men nu ser han precis ut som henne”, skriver Kim Kardashian.

LÄS MER: Kim Kardashian och Kanye West har fått sitt fjärde barn

LÄS MER: Kim Kardashian om kroppsförvandlingen – efter hårda kritiken

FOTO: Jennifer Graylock

Senaste nytt