Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian och Kanye West har fått sitt fjärde barn

10 maj, 2019 
Kim Kardashian och Kanye west barn nummer fyra
Kim Kardashian och Kanye West har tre barn sedan tidigare. Nu har de fått tillökning igen. ”Han är här och han är perfekt”, skriver hon på Twitter.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Kim Kardashian, 38, och artisten Kanye West, 41, har fått sitt fjärde barn via surrogatmamma.

”Han är här och han är perfekt”, skriver Kim Kardashian på Twitter.

Paret har sedan tidigare barnen Saint West, 3, North West, 5, och Chicago West, 1.

I januari ställde Kim Kardashian upp på en intervju med Andy Cohen, 50. Under samtalet bekräftade Keeping up with the Kardashian-profilen att bebis nummer fyra är på väg samt att det är en pojke. Nyheten var dock redan känd sen innan, då Kim hade råkat försäga sig vid ett tidigare tillfälle.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev full på vår julfest och sa det till folk och jag kan inte komma ihåg vem jag berättade det för, sa Kim under intervjun.

I en annan intervju berättade Kim Kardashian att hon och Kanye West funderar på att döpa sonen till Robert efter hennes avlidne pappa Robert Kardashian.

Annons

Kim Kardashian och Kanye West har fått sitt fjärde barn

Imorse rapporterade CNN att makarnas surrogatmamma nu har börjat föda. Det var makarnas presstalesperson som meddelade detta sent på torsdagskvällen.

Tidigare under dagen var Kims mamma, Kris Jenner, 63, med i The Ellen show. Programledaren Ellen DeGeneres, 61, överraskade då Kris med att hennes dotter Kourtney Kardashian, 40, var på plats med sina och Kims barn.

Planen var dock att även Kim Kardashian skulle medverka i programmet, men eftersom hon befann sig på sjukhuset tvingades hon ställa in. Under sändningen valde Kourtney Kardashian att avslöja denna nyhet till mamma Kris Jenners stora förvåning.

– Min mamma vet inte ens det här, men Kims surrogatmamma har börjat föda så hon är på sjukhuset, sa Kourtney.

– Vad gör vi ens här då, kom igen Ellen!, svarade Kris Jenner.

NU HAR BEBBEN FÖTTS. Stort grattis!

FOTO: TT

Annons