Khloé Kardashians oro efter otroheten: “Rädd att Tristan har fler kvinnor”

Khloé Kardashian är övertygad om att mer info kommer om pojkvännen Tristan Thompsons otrohet.
Familjen Kardashian-stjärnan Khloé Kardashian fick en dålig start på nya mamma-livet när hennes pojkvän Tristan Thompson avslöjades vara notoriskt otrogen mot henne. Nu är hon övertygad om att det snart kommer ny information om otroheterna.
Annons

Den 12 april blev Khloé Kardashian, 33, mamma för första gången när dottern True Thompson föddes, men babylyckan överskuggades av en stor otrohetsskandal som läckte ut bara dagar innan förlossningen. Khloés pojkvän, basketproffset Tristan Thompson hade varit notoriskt otrogen mot henne med hela fem olika kvinnor, och det fanns bevis i form av bilder och videor som först publicerades på nyhetssajten TMZ.

Annons

Sedan otrohetsskandalen avslöjades har Khloé Kardashian kickat ut sin pojkvän, vilket Hänt rapporterat om.

Nu kommer nya uppgifter i dramat! Enligt sajten Hollywood Life  är Familjen Kardashian-stjärnan inte beredd att förlåta honom förrän hon är helt säker på att det inte kommer att vara fler kvinnor som träder fram.

Annons

– Khloé väntar för att se hur många fler, om det nu kommer, sidospår som kommer fram innan hon bestämmer sig för att ta tillbaka Tristan, säger en initierad källa till sajten och fortsätter:

– Hon är rädd att Tristan har fler kvinnor runt om i landet, i varje NBA-stad. Om så är fallet finns det ingen chans för Khloé att hålla ihop sin familj.

En av kvinnorna Tristan Thompson legat med, och sägs ha spelat in en sexfilm med, hävdar också att hon blivit med barn. En uppgift den nyblivna mamman Khloé Kardashian inte tar med ro.

– Hon är livrädd för tanken att Tristan eventuellt har gjort en annan kvinna gravid, säger uppgiftslämnaren.

När Khloé Kardashian och Tristan Thompson blev ihop sommaren 2016 var hans ex Jordan Craig gravid med hans son, Prince, idag 1. Khloé vill inte att historien upprepas, med ännu fler kärleksbarn.

Samtidigt som Hollywood Life släpper nyheten om att Khloé vill vara säker på att inte mer information kommer i otrohetsskandalen innan hon tar tillbaka Tristan Thompson, avslöjar Us Magazine att basketspelaren tog kontakt med tjejer via Instagram. Det var också där han ordnade mötena med dem.

Annons

– Han skrev meddelanden på det sättet, via Instagram, och mötte sedan upp med dem. Han gillar exotiska tjejer eller tjejer med icke amerikanskt utseende, med stora rumpor.

Se bilder på Tristan Thompsons tjejer här:

FOTO: IBL, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…