Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Khloé Kardashians svåra val efter Tristans otrohet: "Tog ett par dagar"

19 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Den 12 april kom Khloé Kardashians efterlängtade dotter till världen, men Familjen Kardashian-stjärnans förlossning överskuggades av pojkvännen Tristan Thompsons otrohetsskandal bara dagarna före. Nu skriver TMZ, som också var först om att rapportera om Tristans otrohet, om hur hon våndades med Trues efternamn...
Annons

En månad innan 33-åriga Khloé Kardashians dotter kom till världen var det bestämt att hon skulle heta True, True Thompson, efter hennes pappa, basketproffset Tristan Thompson, 27. Men dagarna innan Trues födsel briserade en stor skandal i Hollywood! Det presenterades flera bevis att Tristan Thompson varit otrogen mot Khloé Kardashian, inte bara en gång utan flera!

I en av filmerna som nöjessajten TMZ publicerat kramar och kysser Tristan Thompson en okänd kvinna, samtidigt som ytterligare en kvinna drar ner hans huvud mot sina bröst. Samma kvinna smeker också ena handen över hans kön.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en annan video syns Tristan Thompson gå in på ett hotell med en kvinna, som också kommer ut ensam, några timmar senare.

Han ska dessutom ha spelat in en sexvideo med en tredje kvinna, som nu också hävdar att hon är gravid med hans barn.

Khloé Kardashian har än så länge inte uttalat sig om otrohetsskandalen, men nu skriver TMZ att Familjen Kardashian-stjärnan våndades mycket över Trues efternamn.

Annons

“Hon visste inte om hon skulle bestämma sig för Kardashian eller Thompson när det var dags att fylla i Trues födelsecertifikat. Våra Kardashian-källor säger att det tog Khloé ett par dagar efter att True föddes innan hon äntligen bestämde sig för att det var rätt att ge barnet Tristans efternamn.” skriver sajten.

Först fem dagar efter Trues födsel avslöjade Khloé Kardashian på Instagram att dottern skulle heta True Kardashian.

”Vår lilla tjej, True Thompson, har stulit våra hjärtan och vi är överväldigade av KÄRLEK. Sådan välsignelse att välkomna den här lilla ängeln in i vår familj. Mamma och pappa äääälskar dig True!”

Samtidigt publicerade Khloés mamma, Kris Jenner, 62, ett liknande inlägg:

“Jag är så glad att välkomna min söta lilla barnbarn True!!! ROLIG FAKTA… Min farfar hette True Otis Houghton… min pappa hette Robert True Houghton… Jag är så glad att Khloé döpte sin dotter till True!!!”

Annons

Inlägget har visserligen fått många lyckönskningar, men också arga kommentarer.

”Jag bryr mig inte om namnet True, det är Thompson jag inte tål!” skriver ett upprört fan på Kris Jenners Instagram.

Nu väntar alla på den första bilden på barnet, namnet till trots.

FOTO: IBL

Annons