Khloé Kardashians extrema graviddiet: "Gör allt i sin makt"

Khloé Kardashian väntar sitt första barn – och planerar att ha den mest hälsosamma graviditeten någonsin!

Efter flera års kamp för att bli gravid ska Khloé Kardashian, 33, nu äntligen ha en liten bulle i ugnen! Enligt flera amerikanska medier går hon nämligen i väntans tider med pojkvännen Tristan Thompson, 26.

”Familjen Kardashian”-stjärnan, som tidigare har avslöjat hon i princip bara äter frukt, selleri och små tomater om dagarna för att hålla sin vikt, har nu också lagt upp en speciell graviddiet.

– Nu när Khloé äntligen har lyckats bli gravid gör hon allt i sin makt för leva så hälsosamt som möjligt. Hon äter en särskild diet bestående av magert protein, fibrer och ekologiska grönsaker, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Men att hålla en strikt diet är inte Khloés enda strategi för att hon och bebisen ska vara så hälsosamma som möjligt. Hon har också ändrat sin träningsrutin drastiskt.

– Khloé fokuserar inte längre på att bränna kalorier, utan tränar bara lätt och pressar sig inte på samma sätt. Eftersom hon har haft så svårt att få barn under många år så vill hon inte riskera att något händer bebisen, säger källan.

Och trots sin långa kamp för att bli smal och få en vältränad kropp, så ska Khloé inte längre bry sig om sin figur lika mycket.

– Hon njuter av att vara gravid och försöker att inte bli skräckslagen varje gång hon går upp ett kilo. Khloé är säker på att hon, efter förlossningen, kan få tillbaka sin gamla kropp igen, säger källan.

Khloé Kardashian med pojkvännen Tristan Thompson under Khloés graviditet.

Tristan Thompson spelar basket på proffsnivå för Cleveland Cavaliers.

Paret fick dottern True den 12 april 2018.

Khloé med storasystern Kim Kardashian.

Khloé med lillasystrarna Kylie och Kendall Jenner samt storasystern Kourtney Kardashian.

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian: ”Jag är avundsjuk på min syster Kim”

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian skiljer sig från Lamar Odom – igen

FOTO: Ibl

Senaste nytt