TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashians extrema graviddiet: "Gör allt i sin makt"

06 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Khloé Kardashian väntar sitt första barn – och planerar att ha den mest hälsosamma graviditeten någonsin!
Annons

Efter flera års kamp för att bli gravid ska Khloé Kardashian, 33, nu äntligen ha en liten bulle i ugnen! Enligt flera amerikanska medier går hon nämligen i väntans tider med pojkvännen Tristan Thompson, 26.

”Familjen Kardashian”-stjärnan, som tidigare har avslöjat hon i princip bara äter frukt, selleri och små tomater om dagarna för att hålla sin vikt, har nu också lagt upp en speciell graviddiet.

– Nu när Khloé äntligen har lyckats bli gravid gör hon allt i sin makt för leva så hälsosamt som möjligt. Hon äter en särskild diet bestående av magert protein, fibrer och ekologiska grönsaker, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men att hålla en strikt diet är inte Khloés enda strategi för att hon och bebisen ska vara så hälsosamma som möjligt. Hon har också ändrat sin träningsrutin drastiskt.

– Khloé fokuserar inte längre på att bränna kalorier, utan tränar bara lätt och pressar sig inte på samma sätt. Eftersom hon har haft så svårt att få barn under många år så vill hon inte riskera att något händer bebisen, säger källan.

Och trots sin långa kamp för att bli smal och få en vältränad kropp, så ska Khloé inte längre bry sig om sin figur lika mycket.

– Hon njuter av att vara gravid och försöker att inte bli skräckslagen varje gång hon går upp ett kilo. Khloé är säker på att hon, efter förlossningen, kan få tillbaka sin gamla kropp igen, säger källan.

FOTO: Ibl

Annons