Khloé Kardashians extrema diet avslöjad

Khloé Kardashians extrema diet avslöjad

Khloe Kardashians kropp har förändrats dramatiskt de senaste åren. Nu avslöjar hennes nutritionist den extrema dieten som ligger bakom viktraset. Bland annat äter stjärnan ibland bara selleri och tomater.

Khloé Kardashian, 32, har de senaste åren rasat i vikt. Hon har också gjort sin egen tv-serie med namnet ”Revenge body”, som handlar om hennes nya livsstil med träning och viktnedgång.

Khloé har flera gånger berättat att hennes kroppsförändring till stor del beror på att hon tränat hårt och varit på gymmet konstant. I programmet ger hon också en hel del träningstips tillsammans med sin PT.

– Jag är ett odjur på gymmet. Jag är extremt tävlingsinriktad och svettas mycket, har Khloé tidigare sagt i en intervju med tidningen Harper’s Bazaar.

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian: ”Jag är avundsjuk på min syster Kim”

Men det är inte det enda som ligger bakom “Keeping up with the Kardashians”-stjärnans dramatiska förvandling. Nu avslöjar nämligen Khloés egen nutritionist, doktor Philip Goglia, sanningen och menar att förändringen till stor del beror på hennes extrema diet, skriver Radar online.

Enligt honom äter realitystjärnan sju gånger om dagen, men det är inte speciellt mycket som servereras. Vissa mål består nämligen enbart av en frukt, lite selleri eller kanske några små tomater.

Här är Khloés extrema kostschema – varje dag: 

Frukost: En smoothie bestående av proteinpulver, en tesked mandelsmör, frukt, is och vatten.

Mellanmål: En frukt.

Lunch: 100 gram kycklingbröst serverat med grönsaker och spenat.

Mellanmål: Två deciliter hackad selleri eller två deciliter tomater tillsammans med tolv mandlar.

Mellanmål 2: Två deciliter hackad selleri (igen) eller några tomater med ett ägg.

Middag: Lax eller liknande fisk, tillsammans med 200 gram grönsaker.

Kvällsfika: En frukt.

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian skiljer sig från Lamar Odom – igen

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN