Khloé Kardashian skiljer sig - igen från Lamar Odom

25 jun, 2016 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Hänt
Khloé Kardashian är redo att släppa taget från Lamar Odom. Efter att han hittades med överdos på en bordell och svävade i fara för sitt liv, blev det en naturlig paus i skilsmässoprocessen.
Annons

Khloé Kardashian, 31, och forna NBA-stjärnan Lamar Odom, 36, har minst sagt haft ett intensivt äktenskap. Allt gick väldigt snabbt dem emellan och bara en månad in i relationen blev det bröllop 2009.

I samma veva hade Khloé och Lamar reality-serien “Khloé & Lamar“, men efter fyra år som gifta ryktades det att Lamar missbrukade och bedrog Khloé. Samma år ansökte hon om skilsmässa.

Innan skilsmässan hann slutföras hittades Lamar livlös av en överdos på en bordell i Vegas. Han hamnade i koma och riskerade länge livet. Khloé bestämde sig då för att pausa skilsmässan och istället stå vid makens sida på sjukhuset.

– Mitt enda fokus var att stötta honom. Jag älskar Lamar och vill bara se honom må bra, säger Khloé i en intervju med Larry King.

Khloé Kardashian fullföljer nu skilsmässan från Lamar Odom.

Lamar är nu på benen igen och Khloé är redo att släppa taget. Under ett avsnitt av “Keeping up with the Kardashians” berättar hon för storasyster Kim, 35, att hon ännu en gång ska ansöka om skilsmässa och gå vidare med sitt liv.

Annons

– Ingen frågar mig hur jag mår. Alla tänker alltid på Lamar och frågar bara efter honom, säger Khloe och menar att det är dags för henne att ta hand om sig själv igen.

Av Caroline Ego
Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons