Khloé Kardashian slår tillbaka mot kroppskritiken: "Så elakt"

Khloé Kardashian har på senaste tiden fått ta emot en hel del kritik om hennes utseende. Nu säger hon ifrån till de som inte vill låta henne vara nöjd med sin kropp som den är.

Khloé Kardashian, 33, har nyligen fått uppleva baksidan av att höra till en av världens mest kända familjer. Det var efter att hon sågs i ett par löst sittande mjukisbyxor, som spekulationerna om att hon lagt på sig vikt, började spridas. men Khloé själv var inte sen med att svara på kritiken via sina sociala medier.

“Så elakt av folk att säga att jag såg tjock ut för att jag hade på mig stora kläder”, skriver Khloé på Twitter där hon också förklarar att hon bar just de kläderna för att hon var på väg till en klinik där hon skulle göra en laserbehandling för att ta bort hår.

Hon är också noga med att poängtera att hon faktiskt är nöjd med hur hennes kropp ser ut och delar gärna detta på sociala medier.

“Det kallas att vara en bekväm person”, skriver hon i samma tweet. Och i ett Instagram-inlägg visar hon sin kärlek till sin egen kropp med texten:

“Jag älskar mig själv. En spegel-selfie”.

Reality-stjärnan som nyligen gått ner ett antal kilo till följd av ambitiös träning, har tidigare uttalat sig om hur bra hon mår av regelbunden träning och att det är något hon vill hålla i.

– Jag tror absolut att fysisk och psykisk hälsa går hand i hand. Jag mår så bra av att gå till gymmet och det påverkar resten av min dag. Det är ett hälsosamt beroende, sa hon till tidningen People förra året.

Khloé Kardashian med pojkvännen Tristan Thompson under Khloés graviditet.

Tristan Thompson spelar basket på proffsnivå för Cleveland Cavaliers.

Paret fick dottern True den 12 april 2018.

Khloé med storasystern Kim Kardashian.

Khloé med lillasystrarna Kylie och Kendall Jenner samt storasystern Kourtney Kardashian.

Läs också: Därför hyllas Ellen Bergström efter ärliga bröstbilden

Läs också: Förra Biggest Loser-finalisten slår tillbaka efter kritiken

Foto: IBL, Instagram