Kate talar ut om känslorna för Leo: ”Tänk om världen visste”

De är Hollywoods absoluta favoritpar från bioduken. Efter succén med Titanic 1997 har världen inte kunna släppa Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Gång på gång undrar fansen om de någonsin kommer att bli ett par i verkliga livet. Nu öppnar Kate Winslet upp om parets relation..!

Nyligen sågs de strosa runt i Saint Tropez tillsammans. Bästa vännerna Leonardo DiCaprio, 42, och skådespelarkollegan Kate Winslet, 41, har länge varit några av showbiz största ikoner, inte minst för sin omtalade kärlekshistoria i filmens värld. Än idag lever ”Titanic”-filmen från 1997 kvar i fansens hjärtan. Flera gånger ska det ryktats om en romans kring de båda bakom scenerna, och så sent som för några veckor sedan sa källor att Leo förälskat sig i Kate. Det är många som spekulerat, och trots Kates giftermål med Ned Rocknroll, ryktas det den här gången om att det är just hon som har stora känslor för Leo.

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet spelade förälskade i katastroffilmen “Titanic”.

Kate och Leo tillsammans för några veckor sedan.

Leo och Kate har däremot aldrig bekräftat någon kärleksrelation och har under åren ett flertal gånger förnekat att det skulle finnas känslor inblandad i deras nära relation. Däremot har det alltid varit generösa med att lovorda varandra i det offentliga rampljuset:

– Hon är fortfarande lika vacker och strålande som hon var dagen jag först träffade henne. Hon är det ultimata proffset, och hon pushar sig själv till en emotionell sanning varje gång hon jobbar. Därför säger jag alltid att hon är den bästa, sa Leonardo om Kate då de besökte Today Show tillsammans.

Nu har även Kate gjort ett uttalande. I en intervju med tidningen Glamour berättar stjärnan något som hon aldrig tidigare sagt om parets relation:

– Du vill inte ens veta vad den senaste konversationen vi hade handlade om, den var så rolig och fick mig att skratta så mycket, säger hon och fortsätter:

– Vi sa till och med till varandra att ”Tänk om världen visste vilka korkade saker vi säger till varandra”.

Leo och Kate tillsammans på röda mattan.

Under intervjun får hon också tillfälle att berätta om att ”Titanic”-filmen än idag lever kvar hos dem båda:

– Vi är väldigt nära och ibland kastar vi ett och annat Titanic-citat fram och tillbaka till varandra, för bara vi kan göra det och vi tycker att det är väldigt roligt.

Kate har även vid ett flertal tillfällen visat djupa känslor för sin nära vän. Speciellt blev skådespelerskans vinnartal under Golden Globe  2009 ett hyllat sådant – speciellt då hon inte kunde hålla tårarna tillbaka för Leo, och inte han för henne heller:

– Leo, jag är så glad att jag kan stå här och säga till dig hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag har älskat dig i 13 år. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, det gör jag verkligen.

Tja, kärleken för varandra verkar då aldrig ta slut – oavsett vänskap eller inte. Den saken är klar.

Foto: IBL, All over press

LÄS MER: Uppgifter: Leonardo DiCaprio kär i Kate Winslet

LÄS MER: Därför blev Kate Winslet och Leonardo DiCaprio aldrig ett par efter ”Titanic”

SENASTE NYTT!