TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kate Moss dotter har vuxit upp – det gör hon idag

06 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Kate Moss & Lila Moss
Kate Moss dotter Lila Moss har vuxit upp.
Det här gör hon idag.
Annons
Följarna häpnar efter Biggest loser-profilen Mikael Hollstens stora förvandling – nya bilden visarBrand logo
Följarna häpnar efter Biggest loser-profilen Mikael Hollstens stora förvandling – nya bilden visar

Kate Moss är supermodellen och ikonen som blivit känd världen över för sitt unika utseende och kärlek för fest. Men för arton år sedan tog Kates liv en stor vändning och hon blev mamma till dottern Lila Moss. Det här gör dottern idag.

Kate Moss kärleksliv

Förutom sin enastående modellkarriär är Kate även känd för hennes stormiga förhållande med skådespelaren Johnny Depp. De träffades i New York 1994 och trots sin unga ålder var Kate redan titulerad supermodell vid det laget, medan Johnny var på väg mot sitt stora genombrott i Hollywood. Tillsammans blev de ett så kallat it-par och lyckades skapade många rubriker under deras tid som par. Men romansen höll inte för alltid och fyra år senare var det klart att Kate och Johnny hade gått skilda vägar. Efter den stormiga romansen var det flera olika män som kopplades ihop med supermodellen, men det var en man som skulle komma att betyda något lite extra. Under en intervju med tidningen Dazed and Confused träffade Kate nämligen Jefferson Hack, som bara ett år senare skulle bli pappan till hennes numera 18 år gamla dotter Lila.

Lila fyllde myndig för bara en vecka sedan, och dagen till ära passade Kate på att lägga upp en gammal bild på henne och dottern.

Annons


”Grattis på födelsedagen Lila, vi älskar dig”, skrev hon under bilden.

Det gör Lila Moss idag

När kändisar får barn väntar omgivningen spänt på att se om barnet går i sin förälders fotspår eller inte, och när det kommer till Lila kan man säga att så absolut blev fallet. Precis som sin mamma arbetar Lila idag som modell och har bland annat varit ansiktet utåt för Marc Jaobs smink. På hennes Instagram brukar hon ofta dela med sig av bilder från olika plåtningar, och häromdagen la hon även ut videos från när hon går hon även många bilder från olika plåtningar, och så sent som idag delade hon bilder och videos från när hon gör sin catwalk-debut för klädmärket Miu Miu.

Med en mamma som har många års erfarenhet av yrket har Lila absolut ett försprång, och i en intervju med Allure berättar hon att hon ofta brukar ge henne tips inför plåtningar och jobb.

Hon säger åt mig att alltid försöka se naturlig ut, berättar hon.

Men utöver att mor och dottern har samma yrke verkar de även dela samma intressent. Det är nämligen långt ifrån ovanligt att man kan se Lila i publiken på modevisningar, och vid vissa tillfällen kan man även se henne tillsammans med sin mamma. Här på Kim Jones visning:

FOTO: TT

Annons