TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kate Hudson om sanningen bakom kärleksryktena med Brad Pitt: ”Fantastiskt”

15 nov, 2017 
AvHanna Svärd
Ganska snart efter att Angelina Jolie och Brad Pitts skilsmässa blev offentlig förra hösten, sattes rykten igång om att han skulle ha börjat dejta Kate Hudson. Nu berättar om sanningen bakom kärleksspekulationerna.
Annons

Brad Pitt, 53, har kopplats ihop med en rad kända kvinnor efter uppbrottet med Angelina Jolie, 42, förra hösten. En av dem är skådespelerskan Kate Hudson, 38, som ryktades ha börjat dejta Brad i början av året. Detta var inte långt efter att han och Angelina Jolie valt att gå skilda vägar.

Men dessa kärleksrykten fick aldrig riktigt fart, förmodligen för att de inte var sanna. Redan i januari gick Kate Hudsons bror Oliver Hudson, 40, ut och skämtade offentligt om vad som sagts om hans lillasysters relation med Brad Pitt.

”Ja, och det har varit ett helvete! Han är så jävla stökig! Han dricker direkt ur kartongen och lämnar dörren öppen när han bajsar! Och det är bara när han är hemma hos MIG”, skrev Oliver då på Instagram.

Och nu kommenterar även Kate. I programmet ”Andy Cohen’s watch what happens live” berättar hon om hur hon själv ser på det hela.

Annons

– Det var det mest galna ryktet någonsin. Det finns ingen sanning i det. Sanningen är att jag inte hade träffat honom, på fyra år, säger hon i programmet, enligt tidningen Mirror.

Men trots att det inte verkar ligga någon som helst sanning i dessa kärlekrykten, menar Hudson att hon ändå ser något positivt i det.

– Det var ett fantastiskt rykte. Jag gillade det lite. Jag tänkte: “Ok, bra. Vi väntar tvillingar, säger hon i programmet.

Och ja, Kate Hudson har till och med tidigare, innan Brangelinas uppmärksammade skilsmässa tog över medierna, erkänt att hon faktiskt haft en crush på Angelina Jolies numera ex-make.

– Jag gillar att flirta. Jag tycker att Brad Pitt är väldigt stilig, sa Kate Hudson då.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons