Brad Pitt och Kate Hudson hånas av stjärnans bror

Vi kan nog vara ganska säkra på att romansryktena kring att Brad Pitt och Kate Hudson dejtar inte är sanna. För om Oliver Hudsons roliga Instagraminlägg stämmer är Brad inget vidare kul att välkomna i familjen.

Sedan uppbrottet från Angelina Jolie, 41, har rykten om att Brad Pitt, 53, nu dejtar Kate Hudson, 37, blivit allt ihärdigare, trots att paret aldrig ens fångats på bild tillsammans. När Oliver Hudson, 40, i dagarna kom över ett nummer av tidningen “Star” bestämde han för att göra narr av ryktet om hans lillasyster som enligt omslaget nu flyttar ihop med Brad.

— Ja, och det har varit ett helvete! Han är så jävla stökig! Han dricker direkt ur kartongen och lämnar dörren öppen när han bajsar! Och det är bara när han är hemma hos MIG, skriver Oliver på Instagram.

Oliver fortsätter att skämta att det inte är en dans på rosor att välkomna Brad i familjen.

— Han kallar mig redan för sin bror vilket har skapat en klyfta mellan mig och min riktiga bror Wyatt som nu vägrar prata med mig… Han insisterar att mina barn ska kalla honom “Morbror B” och tappade bort min yngsta på piren i Santa Monica i två dagar.

Vad gäller rubriken att mamma Goldie Hawn, 71, är överlycklig över förhållandet skojar Oliver vidare:

— Min mamma flirtar öppet med honom! Hon går omkring i små nattlinnen, HELA DAGARNA! Till och med klockan 3 på eftermiddagen! Och pappa bara säger “All right, det är Brad Pitt”.

Avslutningsvis uppmanar Oliver “Brad” att gå vidare med sitt liv. Situationen fungerar bara inte längre.

— BP, det är dags att gå vidare. Jag vill ha tillbaka mitt liv, polarn. Jag röker på med dig en gång till, men sen får du dra!

Oliver Hudson, Kurt Russell, Goldie Hawn, Kate Hudson, Wyatt Russell, Ryder Robinson, Wilder Hudson, Bodhi Hudson, Rio Hudson, Bingham Bellamy

Oliver Hudson med mamma och pappa Kurt Russell och Goldie Hawn plus syskonen Kate Hudson och Wyatt Russell. Även Olivers barn Wilder, Rio och Bodhi, samt Kates söner Ryder och Bingham.

SENASTE NYTT!