LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kardashians oväntade vädjan – stöttas efter intima frågan

20 jan, 2017 
Malin Ljung
Kourtney Kardashian överraskade sina följare med den intima kärleksfrågan. Nu stöttas realitystjärnan: "Kämpa för det".
Annons

Senaste veckorna har det tisslats och tasslats om tv-stjärnan Kourtney Kardashians, 37, kärleksliv.

I slutet av året kunde Hänt rapportera att hon återförenats med exet Scott Disick, 33. För vilken gång i ordningen under de nio år de träffats är svårt att veta, men då tydde allt på att var trebarnsföräldrarna tillbaka på banan.

Som pricken över i:et sammanstrålade de i mellandagarna och drog på gemensam semester. Något de båda uppmärksammade i sina sociala medier med skojiga bilder och filmsnutter av varandra.

Och som om inte det var nog rapporterade flera utländska medier förra veckan att de inte bara var på banan igen – utan att även Kourtney var gravid. Förvisso obekräftade uppgifter från tv-profilerna, men enligt uppgifter ska Kourtney ha hintat om det på sin snapchat med en bild på bebisskor och en film på en gammal gravidtavla av sig själv.

Nu bryter Kourtney Kardashian tystnaden på Instagram med en intim fråga till sina följare:

Annons

“Berätta för mig hur jag ska kunna älska, det var så längesen”, har hon skrivit till en selfie där hon sitter i en collegetröja.

 

Realitystjärnans följare har tagit hennes fråga på fullaste allvar, och majoriteten av dem läser in att det handlar om Scott Disick.

“Kämpa för det! Men han måste hålla sig nykter”, skriver en person.

“Bara gör det. Lägg all din kärlek på barnen och Scott och bara gör det. Men fortsätt vara dig själv, och gör saker som du mår bra av”, skriver en annan.

“Älska din man, Scott. Han är en bra pappa och och man, ni två förtjänar varandra”, peppar en tredje.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons