TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kardashians i storbråk på semestern – vakter tillkallades

02 feb, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
"Familjesemestern från helvetet". Så beskrivs Kardashians vistelse på Costa Rica som slutade i att vakter tillkallades.
Annons

Vad kan väl en sagolik på semester på Costa Rica vara? Kanske alldeles fantastisk – om man inte tillhör klanen Kardashian vill säga. För när familjen skulle chilla semester där häromveckan bröt helvetet lös.

Orsaken var Kourtney Kardashians ökända av-och-på-pojkvän, Scott Disick, 33. Före semestern ryktades det om att de var tillsammans igen, men det är de med all sannolikhet inte nu.

Enligt sajten Radar Online ska Kourtneys mamma Kris Jenner, 61, och syster Kim Kardashian, 36, ha anat ugglor i mossen på grund av Disicks underliga beteende. De bröt sig helt enkelt in på hans hotellrum – och där hittade de en okänd tjej och rester från tidernas partynatt.

– Kris konfronterade honom och sa att hon inte kunde tro sina ögon att han gjorde detta under en familjesemester, säger en källa.

Scotts spontana svar?

– Han bad Kris mer eller mindre att dra åt helvete.

Kim och Kris ska ha kallat på vakter som eskorterade ut Scott från hotellet – därefter satte han sig på ett plan till Miami. Där har han i sin tur vägrat svara på samtal från sin forna svärfamilj, samt roat sig med nya damer varje dag.

Scott Disick och Kourtney Kardashian har barnen Mason, 6, Penelope, 4, och Reign, 1, tillsammans.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons