Kardashians i storbråk på semestern – vakter tillkallades

"Familjesemestern från helvetet". Så beskrivs Kardashians vistelse på Costa Rica som slutade i att vakter tillkallades.

Vad kan väl en sagolik på semester på Costa Rica vara? Kanske alldeles fantastisk – om man inte tillhör klanen Kardashian vill säga. För när familjen skulle chilla semester där häromveckan bröt helvetet lös.

Orsaken var Kourtney Kardashians ökända av-och-på-pojkvän, Scott Disick, 33. Före semestern ryktades det om att de var tillsammans igen, men det är de med all sannolikhet inte nu.

Enligt sajten Radar Online ska Kourtneys mamma Kris Jenner, 61, och syster Kim Kardashian, 36, ha anat ugglor i mossen på grund av Disicks underliga beteende. De bröt sig helt enkelt in på hans hotellrum – och där hittade de en okänd tjej och rester från tidernas partynatt.

LÄS OCKSÅ: Oksanas möte med Kim Kardashian: ”Älskar dig”

– Kris konfronterade honom och sa att hon inte kunde tro sina ögon att han gjorde detta under en familjesemester, säger en källa.

Scotts spontana svar?

– Han bad Kris mer eller mindre att dra åt helvete.

Kim och Kris ska ha kallat på vakter som eskorterade ut Scott från hotellet – därefter satte han sig på ett plan till Miami. Där har han i sin tur vägrat svara på samtal från sin forna svärfamilj, samt roat sig med nya damer varje dag.

Scott Disick och Kourtney Kardashian har barnen Mason, 6, Penelope, 4, och Reign, 1, tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Kim Kardashians stulna smycken

LÄS OCKSÅ: Scott Disick dejtar svenska modellen Lina: ”Hon är väldigt het”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!