TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oksanas möte med Kim Kardashian: "Älskar dig"

14 jan, 2017 
Malin Ljung
Kim Kardashians första framträdande efter det brutala rånet slutade i ett möte med svenska fotbollsfrun Oksana Wilhelmsson.
Annons

Kim Kardashian, 36, har fintat rampljuset sedan hon rånades brutalt i Paris den 2 oktober.

Men nu har hon gjort sitt första framträdande – som slutade i ett möte med den svenska fotbollsfrun Oksana Wilhelmsson, 32.

De två möttes i Dubai där Oksana bor tillsammans med maken Christian Wilhelmsson, 37, och parets tre barn.

Oksana har tidigare hintat om att hon skulle träffat Kardashian, men mötet ställdes in då det var planerat till knappt två veckor efter rånet.

Nu har dock Kim kommit på fötter igen, och reste till Dubai med (ex?)svågern Scott Disick för att medverka i en make up-show. Ett exklusivt framträdande där bland andra Oksana fanns på plats.

Under fredagseftermiddagen publicerade Oksana en bild på dem två på sin Instagram. Dock var hon fåordig om mötet och gjorde bara en glad smiley-gubbe under bilden. I ett videoklipp där man ser Kim Kardashian göra entré på scenen har Oksana taggat “jag älskar dig Kim”.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons