Kändis-kirurgen Terry stäms av patient

Terry Dubrow Botched

Sandy Scoggings sökte hjälp hos stjärnkirurgen Terry Dubrow i samband med en rumpoperation, men resultatet blev allt annat än hon tänkt sig.
Nu stämmer hon kirurgen.
– Höll på att döda mig, säger hon.

I och med att sociala medier har blivit större har skönhetsingreppen blivit allt vanligare, har åldrarna på de som väljer att lägga sig under kniven gått ner drastiskt. Något som har blivit väldigt trendigt de senaste åren är att göra en så kallad rumpoperation, där man lägger in implantat i rumpan. En stor anledning till att det blivit så populärt är bland annat för att stilikoner som familjen Kardashian har bidragit till ett kroppsideal där stora rumpor är i fokus.

Men att lägga sig under kniven innebär alltid en viss risk, och att det kan uppstå komplikationer är något som de flesta vet om.

I samband med att fler operationer genomförs har antalet skräckhistorier om operationer som gått fel också ökat, och i den populära tv-showen Botched får man följa stjärnkirurger som försöker korrigera det som gått fel. Missnöjda patienter vänder sig till de världsberömda plastikkirurgerna Paul Nassif och Terry Dubrow i hopp om att återkalla ingrepp som har gått fruktansvärt snett, och i programmet får man möta alltifrån trebarnsmamman som hoppas att hennes näsoperation inte blivit livshotande till en person som har växande könshår i ansiktet.

Någon som sökte sig till Terry för att göra en rumpoperation är Sandy Scoggings. Men resultatet blev allt annat än hon tänkt sig. I hennes fall gick det från dåligt till sämre, och nu stämmer hon därför den kända kirurgen.

”Du höll på att döda mig”

Det är den amerikanska nyhetssajten TMZ som visat bilder på den minst sagt misslyckade operationen. Bilderna visar djupa och infekterade sår på Sandys rumpa, och under hennes rättegång säger hon att bakterieinfektionen har ätit mer än tio centimeter av köttet på hennes kropp. Hon menar också att en typ av substans hittades i det kirurgiska såret efteråt.

Hon hävdar nu att Terry höll på att döda henne och stämmer därför honom tillsammans produktionsbolaget E! på en stor summa pengar.

Dubrows svar på kritiken

Kirurgen själv nekar däremot anklagelserna och svarade på stämningen genom att stämma henne tillbaka. Enligt TMZ tog han beslutet om att stämma henne efter att hon hotat med att stämma honom om han inte betalade henne fem miljoner dollar.

Terry menar att Sandy var medveten om riskerna innan hon genomförde ingreppet, och att hon borde sökt hjälp hos en annan läkare för eftervård när hon kommit tillbaka till sin hemstad.

LÄS OCKSÅ: Fansens oro för svenska Pixee Fox efter senaste ingreppet: "Är hon okej?"

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stellas oväntade skönhetsingrepp: "Sprutar in det"

FOTO: TT, E!

Senaste nytt