Artikeln innehåller reklamlänkar

Rebecca Stellas oväntade skönhetsingrepp: "Sprutar in det"

Rebecca Stella berättar om sitt skönhetsingrepp i ansiktet.

Rebecca Stella avslöjar nu sina bästa skönhetsknep – däribland ett minst sagt blodigt ingrepp. Eftersom att hon bor i Los Angeles har hon lärt sig alla knep som används av Hollywoodstjärnorna.

Programledaren och influencern Rebecca Stella, 32, är mån om sitt utseende. Just nu bor hon i Los Angeles och har där lärt sig allt om vilka skönhetsknep man ska ta till för att hålla sig lika snygg som Hollywoodstjärnorna. Hon berättar i sin podcast att hon går till en skönhetssalong i det lyxiga och kändistäta området Beverly Hills.

– Om folk tycker det är skryt så får de tycka det, men nu kommer jag skryta. Det är ingen botox, det är inga fillers, det är ingenting sådant där, säger hon och fortsätter:

– De sa ”vi har en jättebra behandling som vi vill att du ska testa”, och jag är ju för att testa nya saker. Jag tycker det är så spännande, säger hon.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Den ena behandlingen kallas för ”prp” eller ”vampyrbehandling”. Den blev känd när Kim Kardashian la upp en bild på sig själv från behandlingen. Hennes ansikte var då täckt av blod vilket fick många att reagera.

– Man tar blod från armvecket, sen gör de något med blodet så att man bara sparar de nya stamcellerna och det tar man in i ansiktet. Det finns olika metoder för det, vissa sprutar in det. På mig hade de någon maskin när de masserar in det med små nålstick, berättar Rebecca och fortsätter:

– Sen behöver man några dagar för det att försvinna för man är ju jätteröd och så blir det småskorpigt över ansiktet. Men det låter värre än vad det är.

Det andra knepet hon har är en behandling som kallas för ”lift and firm”, ungefärligt översatt till ”lyft och bli fastare”.

– Det är som en massage med varma stenar i hela ansiktet och det ska dränera allt, all vätska. Den gör att huden stramar åt och lyfts lite grand. Och det har den gjort kan jag säga, berättar Rebecca.

Hon har även tagit till extrema dieter för att rensa kroppen och för att bli av med både sockerberoendet och acnen. Till sin hjälp hade hon en dietist.

– Vi kom överens om att jag skulle köra i en månad och typ detoxa sönder hela mig, säger hon.

Hon hade dock svårt att göra sociala saker samtidigt som hon gick på den stenhårda dieten, och är därför tveksam till att göra det igen.

Rebecca Stella Simonsson hade precis slagit igenom med gruppen Sunblock. Här poserar hon och bandkollegan Pernilla Lundberg med gitarrer på golftävlingen Christos Masters i augusti 2006.

2011 var Rebecca Stella nattklubbschef på Hells Kitchen.

2014 ledde hon Studio Paradise med Salvatore Salvan Scappini.

Rebecca Stella var med i Let's dance i TV4 2015.

Rebecca Stellas bild får massiv kritik av följarna.

HETAST PÅ HÄNT TV: PEG PARNEVIKS besked om FÖRLOVNING med pojkvännen FILIP

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stellas hemliga dejt med Hollywoodskådisen – ”Jag blev så avtänd”

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stella om skräcken efter förlossningen – inte en gång till

Foto: IBL

SENASTE NYTT!