TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Känd tv-profil pekas ut som artistens älskarinna

21 nov, 2016 
Johnny Axelsson
Jay-Z och frun Beyoncé sägs ha haft det trassligt under lång tid och nu berättar kändisfrisören Anthony Pazos att rapparen haft en relation med Kris Jenner.
Annons

Under en längre tid har rykten florerat att rapparen Jay-Z, 46, bedragit sin fru Beyoncé, 35. Nu rapporterar en källa till Daily Mail vem som Jay-Z har haft som älskarinna. Enligt  kändisfrisören Anthony Pazos är det Kris Jenner, 61, känd från “Keeping Up With The Kardashians” som är den kvinna han har ett kärleksförhållande med på sidan av. Frisören arbetade med Beyoncé inför VMA och Super Bowl, och hävdar att han under den tiden fick reda på vem kvinnan var.

Kris Jenner pekas ut att vara den kvinna Jay-Z ska ha haft ett kärleksförhållande med.
Kris Jenner pekas ut att vara den kvinna Jay-Z ska ha haft ett kärleksförhållande med.

Det var efter att Beyoncé släppte låten “Sorry”, där hon sjunger om en mystisk kvinna vid namn ”Becky” som rykten tog eld i baken ytterligare.

– Ryktet som gick när vi arbetade tillsammans var att “Becky med det fina håret” är Kris Jenner, säger han i en intervju med Mirror som Radar Online tagit del av.

Under tiden som kändisfrisören arbetade tillsammans med en av världens vackraste kvinnor, hävdar han att det var mycket prat om otroheten.

– Jag menar, alla visste att det pågick. Det var där. Om du lyssnar på hennes album så hör du tydligt vad hon kände för situationen och dessa speciella omständigheter, säger han.

Jay Z och Beyonce har haft det trassligt under lång tid.
Jay Z och Beyonce har haft det trassligt under lång tid.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons