Känd tv-profil pekas ut som artistens älskarinna

Jay-Z och frun Beyoncé sägs ha haft det trassligt under lång tid och nu berättar kändisfrisören Anthony Pazos att rapparen haft en relation med Kris Jenner.

Under en längre tid har rykten florerat att rapparen Jay-Z, 46, bedragit sin fru Beyoncé, 35. Nu rapporterar en källa till Daily Mail vem som Jay-Z har haft som älskarinna. Enligt  kändisfrisören Anthony Pazos är det Kris Jenner, 61, känd från “Keeping Up With The Kardashians” som är den kvinna han har ett kärleksförhållande med på sidan av. Frisören arbetade med Beyoncé inför VMA och Super Bowl, och hävdar att han under den tiden fick reda på vem kvinnan var.

Kris Jenner pekas ut att vara den kvinna Jay-Z ska ha haft ett kärleksförhållande med.

Kris Jenner pekas ut att vara den kvinna Jay-Z ska ha haft ett kärleksförhållande med.

LÄS OCKSÅ: Beyonce och Jay-Z försöker rädda äktenskapet

Det var efter att Beyoncé släppte låten “Sorry”, där hon sjunger om en mystisk kvinna vid namn ”Becky” som rykten tog eld i baken ytterligare.

– Ryktet som gick när vi arbetade tillsammans var att “Becky med det fina håret” är Kris Jenner, säger han i en intervju med Mirror som Radar Online tagit del av.

Under tiden som kändisfrisören arbetade tillsammans med en av världens vackraste kvinnor, hävdar han att det var mycket prat om otroheten.

– Jag menar, alla visste att det pågick. Det var där. Om du lyssnar på hennes album så hör du tydligt vad hon kände för situationen och dessa speciella omständigheter, säger han.

Jay Z och Beyonce har haft det trassligt under lång tid.

Jay Z och Beyonce har haft det trassligt under lång tid.

LÄS OCKSÅ: Beyoncés kris med Jay-Z: ”I dag ångrar jag den dag jag satte på mig ringen”

Foto: Stella

SENASTE NYTT!