Beyonce och Jay-Z försöker rädda äktenskapet

Efter en turbulent tid så ser det ut som att Beyonce och Jay-Z kan ha hittat tillbaka till varandra.

Efter en turbulent vår med envisa otrohetsrykten gör nu Beyoncé, 34, allt för att övertyga världen om att allt är frid och fröjd med rappande maken Jay Z, 46. När Beyoncé släppte skivan ”Lemonade” med otrohetstema tog många det som en bekräftelse på att Jay varit otrogen. Världen höll andan. Skulle powerparet gå skilda vägar eller hålla ihop? Det blev det sistnämnda!

Beyonce och Jay-Z verkar vara glada igen.

Nyligen åkte de på familjesemester till franska Rivieran och Beyoncé gjorde allt för att övertyga fansen om att äktenskapet är frid och fröjd. Artistparet sågs kela på en båt och gick även romantiskt hand i hand stranden. Enligt vissa rykten är det ett pr-trick för att övertyga världen att paret är sams. Andra källor hävdar att Bey och Jay faktiskt är tajtare än någonsin och flera fans spekulerar i om paret planerar att skaffa ett barn till.

Blue Ivy Carter på språng.

Med på resan var naturligtvis parets 4-åriga söta dotter Blue Ivy Carter som poserar glatt framför både blå stränder och Eiffeltornet tillsammans med mamma Beyoncé. Enligt tidningen US Weekly vill de utöka familjen efter att ha lappat ihop förhållandet.

Foto: IBL, Stella

SENASTE NYTT!