Beyoncés kris med Jay-Z: "I dag ångrar jag den dag jag satte på mig ringen"

Beyoncé Knowles-Carter och Jay-Z glider allt längre ifrån varandra. På superstjärnans nya skiva berättar hon själv om parets olyckliga relation.

Beyoncé Knowles-Carter, 34, släppte i dagarna skivan “Lemonade”. Förutom att sångerskans sjätte soloalbum redan har höjts till skyarna skriver både recensenter och medier spaltmeter om plattans ärliga och råa innehåll.

I Dagens Nyheter får den fyra av fem i betyg. Recensenten Nicholas Ringskog Ferrada-Noli kallar skivan stjärnans bästa någonsin.

“De tolv låtarna blir som tolv kapitel i en roman om hur en kvinna genomlider ett förhållandes slut”, skriver han och fortsätter: 

“Så här skör och mänsklig har vi aldrig fått höra Beyoncé tidigare.”

Låtarna kommer efter en lång tid av separationsrykten mellan artisten och rapparen Jay-Z, 46. Frågan alla ställer sig är nu: Är detta en renodlad skilsmässoskiva?

Beyoncé Knowles-Carter och Jay-Z har det inte lätt i sin relation med varandra.

Mycket tyder på det. I samma veva som Beyoncé släppte albumet sändes ett extrainsatt program på kanalen HBO där superparet figurerar. I ett klipp ser makarna kärleksfulla ut och man ser sångerskan viska ömt i Jay-Z:s öra.

Dessutom visar världens rikaste show biz-par hittills opublicerade sekvenser från sitt bröllop i New York 2008. I nästa stund säger artisten “Min pappa varnade mig för män som du”.

Otrohetsrykten har följt paret så gott som sedan första minut, men de fick ny skjuts i februari 2014 då Beyoncés syster Solange, 29, attackerade Jay Z i en hiss efter Met-galan. I ett videoklipp från en övervakningskamera ser man hur superstjärnan står still bredvid Solange medan denna sparkar Jay Z.

Efter massiva spekulationer tvingades Beyoncé och maken gå ut med ett pressmeddelande där de berättade att de precis som alla andra familjer haft problem och att det viktigaste var att de älskade varandra.

Nu är sångerskan aktuell med soloturnén “The Formation Tour” som kommer till Sverige, Stockholm, i slutet av juli.

Hur det än slutar går det äkta paret till historien som världens hittills mest förmögna. När de träffades i samband med inspelningen av gemensamma låten “Bonnie and Clyde” 2002 var de redan stora på var sitt håll.

Beyoncé Knowles-Carter med Jay-Z och dotter Blue Ivy under en semester.

Länge höll de sin relation hemlig innan de slog till med ett intimt bröllop i sin flådiga våning i New York. 2010-2011 drabbades Beyoncé av missfall, något hon har kallat för det mest sorgsna hon varit med om. Men lyckan vände snart.

Den 7 januari 2012 föddes dottern Blue Ivy, 4, på sjukhuset Lennox Hill Hospital i hemstaden. Jay-Z skrev en låt med dotterns joller och relationen var mer stabil än någonsin.

Sedan kom separationsrykten, hissbråk och otrohetsskvaller. Bland annat sägs Jay-Z ha haft affärer med Rihanna, 28, samt brittiska artisten Rita Ora, 25.

Beyoncé själv sjunger: “Tittar på min klocka, han borde vara hemma. I dag ångrar jag den dag jag satte på mig ringen.”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!