TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Unga tv-mamman avslöjar: Han är pappan till mitt barn

06 maj, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Kort efter skilsmässan meddelade "Teen Mom 2"-mamman Kailyn Lowry att hon var gravid. Nu avslöjar hon vem som är den blivande pappan.
Annons

“Teen Mom 2”-stjärnan Kailyn Lowry, 24, är gravid för tredje gången. Nyheten har förbryllat hennes fans då Kailyn nyligen gick igenom en skilsmässa med maken Javi Marroquin, och efter det har hon inte haft någon uttalad relation.

Omständigheterna har skapat en hel del rykten om vem som är fadern, och nu avslöjar hon på Twitter att han heter Chris Lopez. Något sajten E Online uppmärksammat.

Det var i februari som hon avslöjade att sönerna Isaac, 7, och Lincoln, 3, ska få ett lillasyskon. Detta efter mycket tissel och tassel om en eventuell tredje bulle i ugnen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att få ett till barn är något jag är så lycklig för och jag kan knappt bärga mig”, skrev Kailyn då på sin blogg.

Hon skrev också att sönerna var mer än glada över tillskottet i familjen.

– Mina pojkar är så förväntansfulla, de som älskar mig ser fram emot det, och jag hoppas att alla bara kan vara glada för mig skull nu, har hon tidigare skrivit på sin blogg.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons