Tv-parets stora bebislycka – har fått sitt tionde barn

Madeleine och Mikael Ilmrud från "Familjen Annorlunda" har fått barn igen. Nummer tio för att vara exakt: "Det var inte en helt problemfri resa".

“Familen Annorlunda”-paret Madeleine, 34, och Mikael Ilmrud, 38, från Motala har en tuff natt bakom sig. Sent under måndagskvällen åkte nämligen paret in till BB då höggravida Maddes värkarbete hade dragit igång. Något hon bloggade om:

“Det här blir de sista bilderna på magen. I nio månader har jag undrat vem du är där inne, och snart får jag veta“, skrev hon i ett inlägg med rubriken “Cirkeln är sluten, du är vårt tionde mirakel”.

Madeleine avslöjade att slemproppen gått under måndagsmorgonen, och hon anade att det skulle bli bebis under natten. Detta baserade hon på att de tre tidigare gångerna hon märkt av slemproppens avgång så kom barnen inom loppet av ett dygn.

Och visst hade hon rätt. Under tisdagen föddes Ilmruds tionden barn, en flicka och idag lade familjen upp denna bild nedan på Instagram.

Nu är hon här. Igår kväll 19.08 så föddes en liten tjej på 3210g som mätte 48cm. Det var inte en helt problemfri resa, och just nu är jag i en känslomässig bergochdalbana.”, skriver Madeleine bland annat.

Madeleine och Mikael träffades för cirka tolv år sedan. Med in i relationen följde Madeleines tre barn Victor, 19, Oliver, 17, och William, 13. Sedan dess har de, utöver familjens nytillskott, fått de gemensamma barnen Engla-Freja, 10, Adam, 9, Charlie och Colin, 7, Tuva-Li, 4, och EmmyLou, 2.

I en tidigare intervju med Hänt har Madeleine avslöjat att det aldrig varit hennes dröm eller plan att få så många barn.

– Det har bara blivit så. Det är inget planerat. Jag är ingen bullmorsa. Jag är typ tvärtom, egentligen. Att jag har nio barn känns egentligen helt galet – på riktigt. Men det har funkat bra.

Hänt har försökt nå Madeleine för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Direkt efter BB tog Ebba hjälp av kronprinsessans kompis

LÄS OCKSÅ: Så lyckades prinsessan Sofia dölja bebishemligheten

Foto: IBL