Justin Theroux om Brangelinas skilsmässa: "Det är hemska nyheter för barnen"

Justin Theroux som är gift med Jennifer Aniston, säger nu sitt om skilsmässan mellan Brad Pitt och Angelina Jolie.

Justin Theroux, 45, och Jennifer Aniston, 47, träffades under inspelningen av ”Tropic Thunder” 2008 och Justin friade till Jennifer i augusti 2012 för att tre år senare gifta sig. Nu väljer Justin under en intervju för sin nya film, “The Girl On The Train”, att säga sitt för Business Insider om skilsmässan mellan hans frus ex Brad Pitt, 52, och Angelina Jolie, 41.

– Som skilsmässobarn är det enda jag kan säga att det är hemska nyheter för barnen. Folk har det jobbigt, det är tragiskt, säger skådisen.

LÄS ÄVEN: Här är Angelina Jolies signatur för att bli kvitt Brad Pitt

Jennifer Aniston och Justin Theroux säger sig vara lyckliga i sina relation.

Jennifer Aniston och Justin Theroux säger sig vara lyckliga i sina relation.

Justin Theroux tänker då så klart på parets sex barn Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10 samt tvillingarna Vivienne och Knox, 8, i den här situationen som uppstått. Brad och Angelina blev ”Brangelina” med hela världen när de träffades under inspelningar av ”Mr. & Mrs. Smith” och blev störtkära. Det var då “Fight Club”-stjärnan dumpade Jennifer för Jolie.

Angelina Jolie och Brad Pitt med familjen som nu splitras.

Angelina Jolie och Brad Pitt med familjen som nu splitras.

Samtidigt säger Justin mitt i skilsmässodramat, att för hans och Jennifers del är det kärlek på hög nivå och att relationen med “Vänner”-stjärnan går som tåget.

– Vi uppskattar varandras humor, vi respekterar varandra och vi kommer överens. Jag vet att det låter enkelt men det är sant, säger han till etonline.com.

För en tid sedan var paret i Paris och myste och Justin valde då att lägga upp en bild på sin fru på sitt eget Instagram-konto med hashtaggen “Eiffeltornet” och lade även till en ros bredvid.

LÄS ÄVEN: Brad Pitt om skilsmässan: ”Jag är väldigt ledsen”

Foto: IBL

Senaste nytt