Artikeln innehåller reklamlänkar

Justin Biebers ord efter gravidbeskedet: ”Vill be om ursäkt”

Justin Bieber ber om ursäkt efter aprilskämtet

Den första april passade Justin Bieber på att lura världen att han och hustrun Hailey Bieber väntar barn. Efter en kritikstorm ber artisten nu om ursäkt.

Artisten Justin Bieber, 25, chockade hela nöjesvärlden när han förlovade sig med supermodellen Hailey Baldwin, 22, förra året efter endast ett par månaders dejtande. Paret bestämde sig för att gifta sig i smyg och har ännu inte haft en bröllopsfest. Denna har skjutits upp då Justin Bieber går igenom en tuff period med mycket ångest, något som har lett till att han nu har tagit en paus från musiken.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Att Justin Bieber och Hailey Baldwin, som numera heter Bieber i efternamn, valde att gifta sig i en sådan ung ålder ledde till att fansen började spekulera. Många människor gissade att Hailey Bieber var gravid, men dessa rykten dementerade hon i en intervju med Vouge. För modemagasinet förklarade Hailey Bieber att det kommer dröja flera år innan de skaffar barn.

Aprilskämtet om att Hailey Bieber var gravid

Av den anledningen blev en hel del människor chockade när Justin Bieber la upp en rad bilder på Instagram häromdagen där han avslöjade att paret väntar barn.

Den första bilden visade ett ultraljud och de resterande bilderna var på Hailey Bieber som tog sig för magen under vad som såg ut som en läkarundersökning. Fansen var inte sena med att överösa paret med gratulationer – men snart tog avslöjandet en ny vändning.

Justin Bieber berättade i ännu ett inlägg att allting bara var ett skämt dagen till ära.

”Vänta, herregud det är ett… APRILSKÄMT”, skrev Justin till bilden.

Aprilskämtet gick uppenbarligen inte hem hos artistens följare som rasade av ilska i kommentarsfältet.

”Jag har aldrig förstått nöjet i att skämta om ett människoliv”, skrev en person.

”Bra skämt när det finns folk som inte kan bli med barn och folk som har mist sina barn. Extremt respektlöst”, skrev en annan.

Justin Biebers ursäkt efter omtalade skämtet

Nu väljer Justin Bieber att be om ursäkt för skämtet i ett inlägg på Instagram.

”Det kommer alltid att finnas folk som tar illa upp, det finns folk som inte förstår skämt men jag är en riktig skojare och det var första april”.

Artisten fortsätter med att berätta att hans intentioner inte var att vara okänslig mot människor som är ofrivilligt barnlösa.

”Jag vill be om ursäkt och ta ansvar och säga förlåt till alla människor som blev kränkta. Jag vill verkligen inte att någon blir sårad av ett skämt”, skriver han och fortsätter sedan:

”Ibland vet man inte vad som kan såra någons känslor”.

I kommentarsfältet är det tydligt att de flesta av Justin Biebers följare tycker att ursäkten är överflödig.

”Du behöver inte be om ursäkt”, skriver en person.

”Folk blir kränkta av vad som helst”, skriver en annan.

LÄS MER: Fansens ilska efter Justin Biebers gravidbesked med Hailey

LÄS MER: Justin Biebers nya lyxhus väcker frågor hos fansen – se bilderna här

FOTO: Felipe Ramales/TT, Instagram

SENASTE NYTT!