Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter äktenskapskrisen – Justin Biebers ärliga ord om pausen

Justin och Hailey Bieber på promenad

Justin Bieber har bestämt sig för att ta en paus från musiken. I ett inlägg på Instagram berättar artisten om beslutet och relationen till hustrun Hailey Baldwin Bieber.

Det är viktigt att prata om psykisk ohälsa. En som varit väldigt öppen om sitt mående är artisten Justin Bieber, 25. I dagarna meddelade han på Instagram att han kommer att ta en paus från turnerandet för att fokusera på sig själv.

”Som vi kanske har märkt var jag väldigt olycklig förra turnén, och jag förtjänar inte det, och ni förtjänar inte det. Ni betalar pengar för att få en energifylld, rolig och lättsam konsert och jag kunde inte ge er det under slutet av turnén”, skriver Justin Bieber i ett inlägg.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tidigare i mars avslöjade en källa för Us Magazine att han och hustrun Hailey Baldwin Bieber, 22, har det kämpigt och att Justin Bieber inte mår bra. Enligt tidningen träffar artisten flera läkare för att ta itu med sin depression och ångest.

– Han känner att han blir behandlad som ett djur så fort han går utanför hemmet. Det är alltid människor runt om honom eller paparazzis som vill fota honom, sa uppgiftslämnaren till sajten vid tillfället.

Justin Biebers psykiska ohälsa påverkar äktenskapet

Enligt samma källa försöker Hailey Bieber stötta maken så gott det går. Men trots att de kämpar för att få äktenskapet att hålla har Justins psykiska ohälsa påverkat relationen.

– Det som skrämmer Hailey är hans hastiga humörsvängningar, hon vet inte om han kommer att vakna upp en dag och känna att han inte vill vara gift med henne längre.

I inlägget på Instagram fortsätter Justin Bieber att berätta att han kommer att jobba med sig själv och sitt mående för att fortsätta ha en bra relation med frun Hailey.

”Nu är jag fokuserad på att komma tillrätta med några av de problem som jag har, så att jag inte rasar samman, så att jag kan ha kvar mitt äktenskap och bli den slags pappa som jag vill vara”.

LÄS MER: Justin Biebers tuffa kamp för relationen med Hailey: ”Olycklig”

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: TT

SENASTE NYTT!