Artikeln innehåller reklamlänkar

Justin Biebers tuffa kamp för relationen med Hailey: ”Olycklig”

Justin Bieber och Hailey Baldwins kamp

Justin Bieber och Hailey Baldwin Bieber fortsätter att skjuta upp sin bröllopsfest. Nu avslöjar en källa orsaken till detta.

Artisten Justin Bieber, 25, och modellen Hailey Baldwin Bieber, 22, förlovade sig sommaren 2018. Ett par månader senare började det ryktas om att paret gift sig i smyg, något Justin bekräftade på sin Instagram i november. Snart avslöjade Hailey, som är brorsdotter till skådespelaren Alec Baldwin, 60, att hon valt bort efternamnet Baldwin för att istället endast använda sin makes efternamn.

Men trots att Justin och Hailey Baldwin är gifta på papper har de ännu inte haft en bröllopsfest för sina nära och kära. En sådan har de dock planerat i flera månader, men datumet för firandet har skjutits upp gång på gång.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tidigare i mars avslöjade en källa för Us Magazine att paret har det kämpigt och att Justin Bieber inte mår bra. Enligt tidningen träffar artisten flera läkare för att ta itu med sin depression och ångest.

– Han känner att han blir behandlad som ett djur så fort han går utanför hemmet. Det är alltid människor runt om honom eller paparazzis som vill fota honom, säger uppgiftslämnaren till Us Magazine.

Justin Bieber kämpar för att hålla äktenskapet vid liv

I veckan lyckades en papparazzi fånga Hailey Bieber när hon tillbringade en ledig dag med sina vänner i Malibu. Enligt fotografen blev modellen märkbart obekväm när han ställde frågor om varför det unga paret skjuter på bröllopet. Nu skriver sajten X17 att anledningen till att bröllopet skjuts upp är just Justin Biebers psykiska ohälsa.

En källa berättar mer för sajten:

– Justin kämpar verkligen just nu. Hailey försöker sitt bästa med att stötta honom, men det här är en resa som han själv måste göra. Han kan inte riktigt förstå varför han är så olycklig när han har allt han någonsin har drömt om, säger uppgiftslämnaren och fortsätter sedan:

– Det som skrämmer Hailey är hans hastiga humörsvängningar, hon vet inte om han kommer att vakna upp en dag och känna att han inte vill vara gift med henne längre.

När Hailey Bieber blev intervjuad av tidningen People tidigare i veckan pratade hon om sitt eget mående som hon försöker hålla stabilt för att kunna stötta maken under den tuffa perioden.

– Det finns mycket som är viktigt när det kommer till att ta hand om sig själv. Det handlar dels om att äta rätt, dricka vatten och träna. Men det är också viktigt för ens psykiska hälsa. Jag förstår verkligen varför psykisk ohälsa är något man börjat prata om mer och mer, berättade Hailey Bieber för tidningen.

LÄS MER: Vännernas stora oro över Justin Bieber och Haileys äktenskap

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: TT

SENASTE NYTT!