Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens ilska efter Justin Biebers gravidbesked med Hailey

Fansen rasar efter Justin Biebers aprilskämt om att Hailey är gravid.

Världsartisten Justin Bieber chockade fansen när han under gårdagen delade bilder som indikerade på att hans hustru Hailey var gravid. När det visade sig vara ett aprilskämt rasade fansen.

Justin Bieber, 25, var bara tolv år gammal när han slog igenom. På en dag blev han en av världens största artister och sedan dess har han levt i rampljuset. Och i rampljuset har även hans kärleksliv varit.

I somras chockade han hela nöjesvärlden när han förlovade sig med supermodellen Hailey Baldwin, 22, efter bara några veckors dejtande. Förlovningen blev särskilt uppmärksammad eftersom den skedde kort efter att Justin och ungdomskärleken Selena Gomez, 26, hade gått skilda vägar.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men sanningen var att Justin Bieber och Hailey Baldwin hade byggt upp sin relation under flera års tid. Redan 2015 kom de första bilderna på de två tillsammans, men då dementerade de alla romansrykten och sa att de var väldigt goda vänner. Men deras relation skulle visa sig bli mycket mer än vänskap.

I en intervju i modemagasinet Vogue berättar Justin om känslorna för Hailey, som plötsligt växte sig starkare än någonsin.

– När jag såg henne i juni förra året insåg jag hur mycket jag älskade henne och hur mycket jag saknade henne och hur vilken positiv inverkan hon hade på mitt liv. Jag kände bara ”detta är vad jag har letat efter”, sa Justin Bieber i Vogue.

Haileys besked om bebisplanerna

Efter förlovningen dröjde det inte länge innan paret tog steget att gifta sig. Numera är de äkta makar och Hailey går under namnet Hailey Bieber. Gifta är de dock bara på pappret. I all enkelhet valde Justin och Hailey att endast skaffa ett äktenskapscertifikat. Den storslagna bröllopsfesten får vänta till ett senare tillfälle.

Det hastiga beslutet att gifta sig så kort inpå förlovningen fick fansen att börja spekulera. Betydde det att Hailey var gravid? Nej, de spekulationerna slog paret hål på. I intervjun i Vogue tidigare i år gav Hailey klara besked om hur barnplanerna såg ut. För modemagasinet förklarade hon att det kommer dröja flera år innan de skaffar barn.

Med de orden sagda var det många som förvånades när Justin Bieber plötsligt la upp en bild på ett ultraljud på sin Instagram under måndagen, det vill säga den första april. Kort därefter följde han upp med en serie bilder på Hailey som sitter och tar sig på magen under vad som ser ut som en läkarundersökning.

”Om du trodde det var ett aprilskämt”, skrev han till bilderna.

Fansen var inte sena med att överösa paret med gratulationer över tillökningen. Men det var innan de blev uppdaterade med ännu en bild. Denna gången på ett ultraljud där en liten hund ligger i magen istället för ett barn.

”Vänta, herregud det är ett… APRILSKÄMT”, skrev Justin till bilden.

Stort missnöje efter Justins aprilskämt

Men Justin Biebers aprilskämt går inte hem hos fansens, som nu rasar över valet att skoja om en graviditet. Kommentarsfältet fylls nu av kommentarer från ilskna fans:

”Första april ska aldrig vara en dag där man skämtar om att vara gravid. Många familjer ber för ett barn eller sörjer efter att ha förlorat ett barn och en graviditet är inget skämt för dem”.

”Jag har aldrig förstått nöjet i att skämta om ett människoliv”.

”Bra skämt när det finns folk som inte kan bli med barn och folk som har mist sina barn. Extremt respektlöst”.

”Inte okej. Jag har alltid haft respekt för dig genom allt du gått igenom.. stöttat dig från början.. blir äcklad av att du gick så lågt att du skämtade om något som kan såra så många”.

”På vilket sätt är det här kul? Du är omogen”.

LÄS MER: Detaljen i Justin Biebers nya bild på Hailey chockar fansen

LÄS MER: Efter äktenskapskrisen – Justin Biebers ärliga ord om pausen

LÄS MER: Justin Biebers nya lyxhus väcker frågor hos fansen – se bilderna här

FOTO: TT

SENASTE NYTT!