TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Julias miljardskilsmässa – maken rasande efter nya uppgifterna

18 sep, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Julia Roberts make uppges vara rasande och nu sägs en skilsmässa snart vara ett faktum. Och det kan bli en dyr historia, den beräknas nämligen landa på närmare 1,8 miljarder svenska kronor.
Annons

Julia Roberts, 49, verkar än en gång leva ett singelliv. I helgen befann hon sig ensam på barnens fotbollsmatch i Los Angeles och enligt uppgifter till sajten Radar Online ska det bero på att äktenskapet med Danny Moder, 48, mer eller mindre är över.

Paret har varit gifta i 15 år och flera gånger den senaste tiden har det spekulerats i att en skilsmässa snart är ett faktum. Pricken över i:et ska nu ha kommit, Danny Moder uppges nämligen vara rasande över Julia Roberts nära vänskap med skådespelaren Richard Gere, 68.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Julia och Danny har haft det svajigt genom åren, men ingenting som det här bråket, säger en källa och fortsätter:

– Danny var galen på Richard, och all frustration förstör nu deras äktenskap.

Roberts och Gere har lärt känna varandra under inspelningarna av “Pretty woman” och “Runaway bride”, och nu de ha återupptagit kontakten med varandra.

– De har träffats många gånger över middagar. De brukar boka privata rum där de kan vara ostörda även efter stängningsdags.

Annons

Julia Roberts och Danny Moders äktenskap har varit svajigt sedan tidigare. I maj var första gången de sågs tillsammans på sju månader. Om det blir skilsmässa återstår att se. Men om de går skilda vägar kan det bli ett rekorddyrt uppbrott, enligt uppgifter kan en skilsmässa kostar dem närmare 225 miljoner dollar, närmare 1,8 miljarder svenska kronor.

FOTO: Ibl

Annons