Jonah Falcon och Roberto – vem har världens största penis?

Roberto förlängde sin penis 32 cm hemma på egen hand

Jonah Falcon och Roberto Esquivel Cabrera ligger i storbråk om vem av dem som har världens största penis.
✔︎ Den ena har 34 centimeter, den andra 50 centimeter – men läkarnas upptäckt på en röntgenbild gör att Jonah Falcon nu rasar mot sin konkurrent och anklagar honom för fusk.
✔︎ Här är bilderna som avslöjar sanningen.
✔︎ ”Oavsett hur stor han har, kommer det inte förändra...”.

Ett storbråk har brutit ut mellan den amerikanska skådespelaren Jonah Falcon, 48, och mexikanen Roberto Esquivel Cabrera, 56. Orsaken? Båda hävdar att de har världens största penis och går nu till ytterligheter för att bevisa sig.

Redan 1999 bestämdes det att skådespelaren och tv-profilen Jonah Falcon hade världens största snopp. I slakt tillstånd har den mätts till 24,13 centimeter – och när skådespelaren har stånd är den mätt till 34,29 centimeter.

Jonah Falcon, eller snarare hans könsorgan, har vid ett flertal gånger porträtterats i olika dokumentärer. Där har han dödat myten om att ett stort könsorgan är något positivt.

– Att ha världens största penis har förstört mitt liv, har han tidigare sagt.

Jonah Falcon hävdar att han har världens största penis.

Jonah Falcon hävdar att han har världens största penis.

◼️ ◼️ ◼️

Som tioåring ska Jonah ha gjort sexuell debut, hur många han totalt har haft sex med sedan dess vet han inte. Speciellt inte efter några vilda ungdomsår i hemstaden New York, USA.

– Det var fler män än kvinnor som kom fram till mig. Jag gick aldrig hem ensam. Och jag har haft sex med kändisar, både män och kvinnor. Men jag säger inga namn.

Jonah Falcon menar att andra personer inte ser honom som mänsklig, utan att de behandlar honom som en sexleksak.

– När jag träffar människor så har de svårt att titta mig i ögonen, de tittar bara på vad jag har i byxorna.

Roberto har 50 centimeter lång penis

Dock har skådespelaren fått konkurrens. Roberto Esquivel Cabrera, 56, hävdar nämligen att han är den rättmätige mannen att ha titeln ”världens största penis” – 56-åringen påstår att hans penis är närmare 50 centimer lång.

I en dokumentär på Barcroft TV granskas mexikanens påståenden, dock vägrar han att ta av de bandage han har kring sitt penis. Han säger att han har dem för att inte störas av sitt könsorgan i vanliga livet.

Roberto Esquivel Cabrera penis.

Roberto måste ha sin penis bandagerad.

Roberto röntgenbild på penisen

Läkarna bekräftar att det finns 50 centimeter vävnad under bandaget, men de tror att Roberto har 18 centimeter penis och 32 centimeter förhud.

◼️ ◼️ ◼️

Inte ens hans läkare Jesus Pablo Gil Muro har sett Robertos penis utan bandage, men en röntgenbild visar att det faktiskt är vävnad under hela bandaget. Dock har läkaren en teori att Robertos penis är 18 centimeter, medan de övriga 32 centimetrarna är förhud.

Det finns uppgifter om att Roberto tidigare berättat för en psykolog att han som ung bandagerade sin penis och hängde vikter i den i ett försök att göra den längre, det är dock uppgifter som han själv förnekar.

Förändring i hjärnan

Däremot har han genomfört en hjärnröntgen som uppvisar att han har en förändring i den högra temporalloben, något psykiatrikern Jesus Davide Salazar Gonzalez hävdar visar sig i att personen kan bli paranoid och göra extrema saker.

Roberto säger att han är oförmögen att ha sex, men trots det och faktumet att hans penis är konstant bandagerad så ser han inget problem. Och han vill inte operera bort den överflödiga förhuden, trots att läkarna rekommenderar det.

Jonah Falcon har nåtts av informationen att det finns en man i världen med större penis än vad han själv har. Men han godtar inte Robertos lem, utan hävdar att det är fusk.

– Hans penis är inte 50 centimeter. Läkarna vet om det och har sagt att han kan ha ett normalt sexliv om han gör ett ingrepp, säger Jonah Falcon till The Sun.

Jonah Falcons ilska mot Robertos penis

Skådespelarens raseri tar dock inte slut där, Jonah håller inte igen om vad han tycker om Robertos påstådda metod för att förlänga penisen.

– Jag tycker det är töntigt och han verkar desperat. Oavsett hur stor han har, kommer det inte förändra faktumet att jag har 34 centimeter.

Han viftar dessutom bort Robertos försök att ta över titeln att han är den som har världens största snopp.

– Jag tävlar inte med någon, åtminstone inte direkt. Det förändrar inte vem jag är och vad jag har och i mina ögon är det patetiskt, säger Jonah Falcon och fortsätter:

– Om du inte kan använda den, vad är den då bra till?

LÄS MER: Tv-profilernas smutsiga öden som inte tittarna fick se – triangeldraman och porrskandaler

LÄS MER: Tv-kändisarna som försvann från rampljuset – så gick det sen

FOTO: TT, Barcroft TV

 

FRÅN FÖRSTASIDAN