TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Dejtingsåpornas värsta skandaler – triangeldrama, porr och inställda bröllop

28 feb, 2019 
https://image.hant.se/image-4973907?imageId=4973907&width=1320&height=689
Hans & Anna Shimoda
Ylva Fogel, Elena Belle (fd Natacha Peyre), Sigrid Bergåkra
Hundratals är de svenskar som sökt kärleken i tv – till kanalernas stora förtjusning. Här listar vi dejtingsåpornas värsta skandaler.
✔︎ Lämnade tv-mamman två veckor innan förlossning
✔︎ Släppte bomben att han hade en okänd son
✔︎ Hon hade sex med sin killes värsta fiende
Annons

Dejtingsåporna står som spön i backen och med dem kommer lika många pinsamma ögonblick. Minns du dessa?

◼️ ◼️ ◼️

Jenny Edlund ett år efter Ensam mamma söker 2017.

Dumpad en månad innan bröllopet

Förra året blev Jenny Edlund och Tim Robertsson ett par under inspelningen av Ensam mamma söker. Kort efter seriens slut förlovade de sig.

– Kärleken växer för varje dag och det känns bara mer och mer rätt, sa Jenny till Hänt i samband med ringbytet.

Men en månad före bröllopet, som skulle ägt rum i somras, valde Tim plötsligt att dumpa Jenny.

”Hur ska man ens behöva förklara hur det känns att bli lämnad drygt en månad innan sitt bröllop? Det känns tomt … För jävligt …och helt bisarrt. Något man trott på och längtat efter. Ytterligare en dröm som går upp i rök. Det är med största sorg jag meddelar att jag och Tim har ställt in bröllopet och allt som har med det att göra”, skrev hon i ett hjärtskärande inlägg på Instagram.

◼️ ◼️ ◼️

Paradise Hotel
Natacha Peyre och David Lotfi.

Låg med bästa väninnan

Paradise Hotel är allt annat än en städad serie och kantas ofta av bråk, svartsjuka och vilda sexorgier.

Annons

2005 var Natacha Peyre (numera Elena Belle) med och när hon till slut tvingades lämna dokusåpan förnekade plötsligt pojkvännen David Lotfi att de hade en relation.

Anledningen var enkel. Han vill ligga med Natachas bästa kompis Marie Plosjö. Och det fick han. Hela tre gånger, dessutom.

Men David försvarade kuckilurandet med orden:

– Jag hade druckit en flaska tequila, så jag minns inte alla situationer.

Det svaret imponerade inte på Natacha som bad honom dra åt skogen. Hon sa också upp vänskapen med Marie.

– Vi var vänner innan, men hon är en så låg människa så hon är inte värd en kommentar.

◼️ ◼️ ◼️

Cecilia Ekeblom.

Lämnad av pojkvännen

Cecilia Ekeblom var med i Ensam mamma söker 2012, men relationen hon inledde med Janne Sundborn höll dessvärre inte. Sedan blev hon tillsammans med en annan man, och till en början var allt frid och fröjd. Cecilia blev dessutom gravid och lyckan var total.

Annons

Men två veckor innan dottern Alicia kom till världen valde pojkvännen att lämna henne.

– Fyra dagar innan det beräknade födelsedatumet ville han att åka iväg i fem dygn på en sak han inte behövde göra. Då hade jag förvärkar. Förlossningen var på gång. Man lämnar inte någon som är höggravid, det är inte okej. Relationen var dålig, men han hade kunnat ställa upp som medmänniska vid förlossningen. Det är ändå hans barn. Jag sa: ”Lämnar du mig ensam nu så kan du ta dina saker och flytta”. Då valde han iskallt att packa sina saker. Jag fick kramper i magen, ångest och svårt att andas, men han fortsatte att packa sina saker, har Cecilia sagt till Hänt.

Och han kom aldrig tillbaka.

– När vi kom hem var min sambo borta! Sedan dess har jag inte sett honom.

Mannen i fråga menade att han var tvungen att lämna Cecilia.

– Det hände mycket konstigt, speciellt under sommaren, och jag såg att min dotter på 7 år påverkades negativt. Jag var tvungen att lämna relationen för min och min dotters skull, sa han i samma veva till Hänt.

Annons

◼️ ◼️ ◼️

Tv-bonden i triangeldrama med Morgan

För sju år sedan fann fårbonden Fredrik Holm och Therese Hall varandra under inspelningarna av Bonde söker fru. Kärleken håller härligt nog i sig och idag har de tre barn.

Fredrik är tack och lov inte särskilt svartsjuk av sig, vilket är väldigt tur. För härom året blev Therese nämligen uppraggad av ”Ullared”-Morgan Karlsson på Kristallengalan. Att Fredrik stod bredvid och såg alltsammans verkade inte bekymra Morgan nämnvärt.

– Det här raggningsförsöket var sanslöst dåligt, men Morgan var trött och onykter. Det försvarar honom. Nästa gång får han börja med att torka av sig rödvinsfläckarna, har Fredrik sagt till Hänt.

◼️ ◼️ ◼️

Pär-Ola Nyström och Louise Löfgren.

Hade okänd son

Hästbonden Pär-Ola Nyström skapade många rubriker under (och även efter) sin medverkan i Bonde söker fru. Pär-Ola fann som bekant kärleken i Louise Löfgren som han sedan gifte sig med. Men äktenskapet höll inte särskilt länge och det skrevs spaltmeter om såväl de öppna bråken som den efterföljande – och minst sagt infekterade – skilsmässan.

Annons

Något som också blev väldigt uppmärksammat var det faktum att Pär-Ola har en okänd son, en bomb han släppte så snart Louise och de andra tjejerna hade anlänt till gården.

Några år tidigare hade han dejtat en tjej under tiden han och exfrun hade en paus. Två år senare blev han uppringd av tjejen som berättade att de hade en gemensam son.

– Jag vill inte att det ska bli något knas, sa Ola till brevskrivarna som motivering till varför han valde att lägga korten på bordet.

◼️ ◼️ ◼️

Ylva Fogel.

Otrogen med värsta fienden

För fyra år sedan deltog Ylva Fogel i Paradise Hotel. Hon och Kian Avar fann snabbt varandra och blev mer eller mindre ett par. De delade även säng ihop. Men en natt smet hon iväg från sovrummet och hade sex med Kians värsta fiende, Smail Alihodzic.

Annons

Efteråt hade Ylva brutal ångest.

– Åh Gud, I was so drunk. Jag var lite tänd på Smail, speciellt när jag var full…

Smail hade däremot ingen ångest utan tyckte snarare situationen var underhållande.

– Jag märkte att Ylva var lite kåt på mig. Jag var också kåt och sket i om det skulle komma fram. Det vore nästan kul att se om Kian skulle bli lack över det, sa han då.

◼️ ◼️ ◼️

Skakades av porrskandal

Temptation Island sändes faktiskt i Sverige första gången 2001. Två år senare deltog Emma Lidén från Sundsvall och i samma veva som skandalsåpan drog igång spreds det grova pornografiska bilder på Emma på nätet som var tagna när hon var tonåring.

– Man gör mycket dumt när man är ung, och det här var en sån sak. Bilderna är enbart tagna för hemmabruk. Därför känns det fruktansvärt att veta att en massa andra människor kan sitta och titta på mig och min kropp. Det är väldigt jobbigt. Det här var något jag gjorde för mig själv och för en annan person. Det var en chock, givetvis. Jag blev jättearg. Det finns ju inget mer privat än ens egen kropp. Jag har legat vaken många nätter och grämt mig över det här, sa en förtvivlad Emma till Expressen.

◼️ ◼️ ◼️

Beatrice Larsson.

Ihop med annan mamma

Förra årets omgång av Ensam mamma söker slutade med att Johanna Ridde valde Fredrik Thomasson. Men förhållandet rann ut i sanden och plötsligt fick Fredrik upp ögonen för en annan mamma, Beatrice Larsson.

Annons

– Första gången pratade vi väl en timme, sedan blev det två timmar, och sedan blev det tre timmar, fyra timmar, fem timmar och sedan sa vi att vi lika gärna kunde ses på riktigt, har han sagt till Aftonbladet.

De träffades aldrig under inspelningarna men när de väl sågs var det kärlek vid första ögonkastet.

– Jag hann inte mer än innanför dörren innan Beatrice kastade sig över mig, sa Fredrik om släktens reaktion när han visade upp nya flickvännen:

– De som vet är min familj som vi överraskade när min syster fyllde 18. Hela släkten fick en chock när Beatrice stod där. Det första de sa var, ”va fan, det är ju fel mamma”.

◼️ ◼️ ◼️

Lögner och otrohet

När Helena Puhakka deltog i Ensam mamma söker blev hon tillsammans med tolv år yngre Oscar Qvint. Hon trodde Oscar var mannen i hennes liv och de var till och med förlovade i några månader, men relationen förvandlades snabbt till ett kärlekskaos kantat av otrohet, lögner och svek.

Annons

– Det är och har varit väldigt mycket upp och ned, säger Helena nu. Så mycket turer. Jag är helt slut. Jag kan inte lita på honom mer. Och försöker bryta mig loss, sa Helena till Expressen efter att de brutit förlovningen.

Hon berättade också att hon fått höra så mycket rykten, bland annat ett som handlade om att Oscar ska ha varit otrogen mot henne men även ringt olika tidningar och sålt in artiklar om dem.

– Han ringer de helger jag är barnledig och tjatar hål i skallen på mig och säger att han älskar mig, sa Helena i samma intervju.

Oscar hävdade att alltsammans var rena lögner och att han ville försöka på nytt.

– Jag har samma känslor som när vi gjorde slut. Men jag vet ju att Helenas tillit till mig är förstörd. Det är så mycket osanningar som haglar överallt och när de gnuggas in blir de en sanning till slut.

◼️ ◼️ ◼️

Fräcka sex-sveket

2009 var Jackie Ferm med i Paradise Hotel och det blev ett minnesvärt deltagande. Hon hade sex framför kamerorna med en kille som hette John – och dagen efter chockade hon såväl tittarna som de andra deltagarna genom att skicka hem honom.

Annons

– Jag kommer säkert få skit från tittarna också. Vi hade en natt tillsammans och sedan slängde jag ut honom när jag var klar med honom. Jag fick vad jag ville ha, sedan hejdå. Jag tycker det är lite humor, jag är en självständig kvinna, sa hon då.

Nils-Olof Olsson Tropp.

Bröllopet blev en hatstorm

För några år sedan gifte sig tv-bonden Nils-Olof Olsson Tropp med Carina Olsson Tropp. Och det blev onekligen inget pampigt bröllop à la Victoria och Daniel. Istället stegade Nils-Olof in i Lerbäcks kyrka iförd t-shirt, jeansshorts och cowboyhatt.

Det något spartanska klädvalet uppskattades inte av somliga. Allt ledde till en smärre hatstorm och många undrade hur sjutton han resonerade.

– Någon skrev: ”Vad fan har du på dig? Kommer du direkt från ladan? Jag skulle aldrig gifta mig med en sån bondtölp!” Man blir irriterad. Det ska vara en positiv sak att gifta sig. Inte negativ, sa en upprörd Carina.

◼️ ◼️ ◼️

Sigrid Bergåkra.

Raseriet efter sexanklagelserna

Härom året sökte Sigrid Bergåkra som bekant lyckan i Bonde söker fru. En annan av bönderna var Erik Bäckman, och under ett avsnitt framgick det att han och Sigrid tillbringat natten tillsammans. Det var såklart en stor skandal då det skedde mitt under dejtingmomentet.

Men alltsammans var en lögn enligt Erik.

– Min första reaktion var absolut att jag tappade hakan, jag blev väldigt förvånad. Alla bönderna satt och drack öl. Sedan var Sigrid kvar där nere och vi satt kvar och pratade. Och det är ungefär det som hände. De har förstorat upp allting mer än vad det var. De vill få det att framstå som att vi har haft sex men så var det inte, sa han sedan till Värnamo Nyheter.

Foto: IBL, TV3, TV4, Kanal 5, Privat

Annons