TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Johnny Depp och Amber Heards paradis till salu – se svindlande priset

22 jun, 2022 
AMBER HEARD, JOHNNY DEPP
Rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp är över. Nu säljs deras enorma lyxvåning – för en svindlande prislapp.
Se alla bilder här!
Annons
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har häntBrand logo
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Rättegången mellan Johnny Depp, 58, och Amber Heard, 36, är över. Ämnen som sprit, droger och våldsamma bråk är bara några av alla ämnen som kommit upp i rättegången. Det har dessutom bjudits på många skandalösa anklagelser.

Men efter en lång och utdragen process, med bland andra Kate Moss, 48, som vittne, är rättegången över. Efter det följde en process där respektive advokatteam framförde sina slutpläderingar och det var upp till juryn att bestämma vem som vinner. Redan efter några dagar hade vi ett resultat: Johnny Depp vinner.

Amber Heard dömdes därmed för förtal för den krönika som publicerades i Washington Post 2018 där hon beskrev sig själv som ett offer för våld i nära relation.

Annons

Så mycket tvingas Amber Heard betala i skadestånd

Hon dömdes att betala 15 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 150 miljoner kronor, till Depp. Han döms i sin tur till att betala 2 miljoner dollar, det vill säga drygt 20 miljoner kronor, till Heard. Detta efter att hans advokat uttalat sig felaktigt om Heard till tidningen Daily mail.

Däremot blir skadeståndet som Heard måste betala lägre eftersom att delstaten Virginia har ett tak på vad man får betala vid en dom. Så den slutgiltiga domen innebär att summan för vad Heard ska betala landar på cirka 100 miljoner kronor.

I och med detta blir det självklart helt nya situationer för ex-paret och nu ligger en av deras lyxiga boenden ute till försäljning. I den här takvåningen ska många av grälen ha utspelat sig.

Under det stormiga äktenskapet bodde ex-paret högst upp i fastigheten Eastern Columbia Building. Något som den nu har gjort sig känd för i och med att så många klipp visats upp från lägenheten i och med rättegången.

Annons

Så mycket kostar Johnny Depps och Amber Heards lägenhet

Enligt sajten TopTenRealEstateDeals.com ägde Johnny Depp fem av takvåningarna högst upp i byggnaden under sitt äktenskap med Amber Heard. Men efter skilsmässan 2016 sålde han allihop, till ett värde av totalt 126 miljoner kronor.

Nu, bara fem år senare, har en av lägenheterna lagts ut till försäljning igen. Det ska enligt uppgifter vara just den lägenheten där paret haft majoriteten av alla sina bråk.

Lägenheten som nu är till salu är på 165 kvadratmeter och beskrivs som ett takloft med öppen planlösning i två våningar. Ett sovrum ligger på övervåningen, det finns en privat terrass och totalt två badrum.

Till byggnaden hör även en saltvattenpool och soldäck på taket, det finns spa, gym, en trädgård och portvaktsservice dygnet runt. I annonsen framgår det även att det finns tillgång till garage i fastigheten, som är belägen på en 2000 kvadratmeter stor tomt.

Annons

Priset för takvåningen är satt till 1,765 miljoner dollar, motsvarande omkring 17,5 miljoner kronor. Månadsavgiften ligger på 12 400 kronor.

Våningen!
Nu till salu för över 17 miljoner kronor
Lyxiga detaljer.
Allrum!
Annons
Sovrum.
Pool.

FOTO: Douglas Elliman real estate, GRBY, Jonathan Brady

Annons