LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Jessica Simpsons alkoholproblem och viktras – lämnar inte huset

11 maj, 2024 
Erika Svensson
Som att pengakriser, viktras och plastikkaos inte var tillräckligt ryktas Jessica Simpson nu även gå mot skilsmässa efter tio år – och hennes märkliga beteende gör hennes närstående oroliga att hon är på väg mot en kollaps.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami och Hänts reporter oense – vem har rätt?Brand logo
Maria Montazami och Hänts reporter oense – vem har rätt?

De senaste åren har 43-åriga Jessica Simpsons kraftigt förändrade utseende och irrationella beteende bekymrat både fans och närstående. Hon har rasat i vikt, gjort mängder av plastikingrepp och pratat sluddrigt i videor på sociala medier.

Kanske är det alla oroande rykten och skriverier om hennes välmående som har gjort att stjärnan de senaste månaderna har undvikit att skymtas i offentligheten.

– Hon lämnar knappt huset och börjar se ut som en Real housewives-deltagare, hon gör ständigt små kosmetiska ingrepp. Det är inte smickrande, folk är rädda att det kommer sluta i tragedi, säger en källa till InTouch.

Har inte råd med tacos

Förra året avslöjade stjärnan planer på att sälja lyxvillan i Los Angeles och istället flytta till något enklare i Nashville. Planen grundar sig inte bara i viljan att fly Hollywoods strålkastarljus, utan är också ett försök att rädda familjens ekonomi.

Annons

För tio år sedan var Jessica en av de mäktigaste i showbiz när hennes klädföretag Jessica Simpson Collection var värderat till över en miljard dollar! Men en försäljning av företaget visade sig vara ett dåligt beslut och när stjärnan 2022 köpte tillbaka bolaget hade det kraftigt minskat i värde. Ränta och skatter gjorde saken värre, förra året hade Jessica inte ens råd att köpa tacos!

– Jag har inget fungerande kreditkort längre. Jag var på Taco Bell häromdagen och mitt kort nekades, berättade hon ärligt i talkshowen The Real.

Ses utan vigselring

Nu skyr Jessica rampljuset och när hon väl är ute har hon enligt In-Touch verkat trött och frånvarande. Trots att stjärnan slutade med alkohol för över sex år sedan väcks misstankar om att hon kan ha börjat dricka igen.

– Det är konstigt att hon helt har vänt rampljuset ryggen för att leva ett konstigt liv i sitt hem 95 procent av tiden och hon verkar helt borta när hon väl är ute i offentligheten, säger källan och tillägger:

– De som står henne närmast är väldigt oroade för en kollaps men de är rädda att säga det rakt ut.

Den nya livsstilen har i synnerhet påverkat maken Eric Johnson, 44, och enligt tidningen hänger äktenskapet på en skör tråd. Att Jessica i början av april skymtades utan vigselringen på stoppar knappast skilsmässoryktet...

Jessica Simpson and maken Eric Johnson har varit gifta sedan 2014.FOTO: Abaca / IBL Bildbyr
Annons