TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jennifer Anistons känga till Brad Pitt i tv – oväntade orden om ex-maken

27 maj, 2022 
Brad och Jennifer
Igår sändes det sista avsnittet av The Ellen DeGeneres show.
Gästade gjorde Jennifer Aniston – det knöt ihop säcken fint efter 19 säsonger då hon även var den första att gästa talkshowen.
Hon passade då på att slänga iväg en känga åt ex-maken Brad Pitt.
Annons
Grova anklagelserna mot Ellen DeGeneres – personalen avslöjarBrand logo
Grova anklagelserna mot Ellen DeGeneres – personalen avslöjar

Igår var tiden inne för det sista avsnittet av The Ellen DeGeneres Show. Efter hela 19 säsonger har hon nu valt att lägga långköraren på hyllan.

Säcken knöts ihop med samma gäst som i historiens första avsnitt, ingen mindre än skådespelerskan Jennifer Aniston, 53.

– Åh, vart tar 19 år vägen? Jag förstår inte, sa Jennifer, som varit med i programmet så mycket som 20 gånger genom åren som gått.

Ellen DeGeneres, 64, kickstartade sin karriär som ståuppkomiker och har nu gjort sig världskänd genom sin talkshow som gästats av många av våra absolut mest igenkända skådespelare, artister och idrottsmän bland annat.

Annons

Skådespelar-paren vi minns

Även skådespelerskan Jennifer Aniston har ett imponerande cv. Hon slog igenom med sin roll som Rachel i den populära serien Vänner. Sedan dess har hon synts till i många av de största filmerna.

Annons

Mellan åren 2000-2005 var hon gift med den dubbla Oscar-vinnaren Brad Pitt, 58. De var då ett av de hetaste kändisparen och det pratas fortfarande om paret.

2005 skiljde sig paret och Brad gifte sig istället med Angelina Jolie, som även hon vunnit en Oscar. Och paret blev om möjligt ännu hetare än Jennifer och Brad. Men efter två år som gifta sprack även det äktenskapet och de gick skilda vägar.

Annons

Jennifers känga mot Brad i sista avsnittet

I gårdagens avsnitt av The Ellen DeGeneres Show frågar Ellen Jennifer hur man hanterar ett farväl av en så lång era och syftade på när tio säsonger av Vänner led mot sitt slut varpå Jennifer svarar:

– Tja, jag skilde mig och gick i terapi, skämtade Aniston och fortsätter:

– Åh! Och så gjorde jag en film som heter The Break-Up. Jag lutade mig lite mot slutet. Jag var bara som," Vet ni vad, killar? Låt oss göra det här till ett helt nytt kapitel. Låt oss bara avsluta allt och börja nytt. Det fungerade jättebra!

Vänner sände det sista avsnittet 2004 och Jennifer och Brad begärde skilsmässa år 2005.

Däremot så har Jennifer tidigare berättat att hon och Brad ännu är kompisar.

– Brad och jag är kompisar. Som i, vi är vänner och vi pratar, sa Aniston i ett avsnitt av The Howard Stern Show i juni förra året.

FOTO: Abc/Jimmy Kimmel Live/TT

Annons