TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Då kommer tv-serien Vänner kommer tillbaka

14 maj, 2021 
AvJonna Wennerberg
Det är över 17 år sedan det sista avsnittet av den populära tv-serien Vänner sändes. Nu avslöjar Jennifer Aniston att de kommer tillbaka till tv-rutan igen.
Annons
7 otippade Hollywoodstjärnor som är svenskarBrand logo
7 otippade Hollywoodstjärnor som är svenskar

Nu är det officiellt! Efter 17 år borta från tv-rutan så kommer den omåttligt populära tv-serien Vänner tillbaka. Det var den 6 maj 2004 som det sista avsnittet av serien släpptes efter att ha rullat på tv i tio år och tio säsonger. Det har varit snack ett tag på att en återförening varit på gång, men nu är det alltså bekräftat. Och skådespelaren Jennifer Aniston berättar själv på sin Instagram.

Allt du vill veta om Friends the reunion

”Det är officiellt #FriendsReunion har premiär 27 mat på HBO – skulle vi kunna VARA mer exalterade?!”, skriver hon på sitt Instagram-inlägg.

”Den där de träffas igen” står det i slutet av filmen som Jennifer delat på sitt konto. För den som är ett inbitet Vänner-fan så vet man att varje avsnitt är heter något som börjar på ”Den där..”. Så det verkar som att produktionen kommer göra tittarna nöjda. Men förvänta er inte att få se någon fortsättning på historien från där serien slutar. För det är nämligen så att själva skaparna bakom Vänner – David Crane och Marta Kauffman – kommer att dyka upp bland annat.

Annons

Så kommer Friends the reunion att vara

Det kommer även alla vännerna göra: Jennifer Aniston (Rachel Green), Courtney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) och David Schwimmer (Ross Geller). Samtliga kommer alltså att medverka i återföreningen. Men i en intervju i The Graham Norton Show berättar David Schwimmer att han inte kommer att återvända som Ross utan som sig själv.

– Jag kommer vara mig själv. Det finns inget manus vi ska inte vara i karaktär. Vi är alla oss själva. Men det är en sektion som jag inte vill avslöja, men då kommer vi att läsa något, berättar han i intervjun.

Han avslöjar också att han borde ha kollat ikapp de gamla säsongerna innan återföreningen, vilket han inte gjort. Men vem kan klandra honom, det finns hela 236 avsnitt av Vänner att plöja sig igenom.

På det officiella Instagram-kontot för tv-serien avslöjas det även en hel del andra kända ansikten som kommer att dyka upp. Tittarna kommer få se kändisar som David Beckham, Justin Bieber, Lady GaGa, Cindy Crawford, Tom Selleck och James Corden i återföreningen.

Du som vill se Friends the reunion kommer alltså att kunna göra det den 27 maj 2021 på HBO Max.

Annons