TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Vännens bild som avslöjade Jennifer Anistons kärlekskris – före separationen

17 feb, 2018 
AvLotta Gray
Att Jennifer Aniston och Justin Theroux väljer att separera var det inte många som chockades av. Istället stod det klart för flera veckor sen – då vännen publicerade en bild.
Annons

Skådespelerskan Jennifer Aniston, 49, och maken sedan tre år, Justin Theroux, 46, bekräftade i fredags att de separerar. Ett tråkig nyhet, men egentligen var det nog inte särskilt många som chockades av beskedet. Relationen har flera gånger rapporterats vara i gungning.

Enligt säkra källor har de inte bott tillsammans den senaste tiden utan maken huserar på östkusten i New York medan Jennifer Aniston solar sig i Los Angeles.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyligen befästes ryktena ännu mer då Jen firade sin födelsedag i goda vänners lag utan ett spår av maken. När hennes kompis, filmproducenten Aleen Keshishian, 50, publicerade en bild på sin Instagram från födelsedagsfesten syntes inte Justin Theroux till alls, istället omgavs Aniston av sina väninnor. Bland annat syns “Vänner”-kollegan Courtney Cox, 53, på kalaset.

Det har också pratats om att makarna Aniston och Theroux bråkat mycket senaste tiden. Strax före jul lär de ha råkat i luven på varandra – rejält.

– Det var ett löjligt bråk, den typen av bråk som de flesta par har. Men den här gången spårade det ur och Jen flippade, sa en insatt person till Radar Online.

Kolla in bilden som alla snackar om: 

Foto: IBL

Annons