TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Krisplanen för att rädda Jennifer Anistons äktenskap

24 jan, 2018 
Lina Arvidsson
Jennifer Aniston och Justin Theroux har haft stora problem med äkenskapet under en längre tid. Nu rycker vännen Jimmy Kimmel ut till Jennifers stöd.
Annons

Jennifer Aniston, 48, och maken, Justin Theroux, 46, har länge haft problem i sitt äktenskap. Nu har de bestämt sig för att ta tag i saken och ge äktenskapet en ny chans.

Och hjälpen kommer från oväntat håll. Vännen Jimmy Kimmel, 43, kliver in till parets undsättning.

Talkshow-värden Jimmy Kimmel och Jennifer Aniston har varit vänner i många år. Jimmy har också blivit väldigt förtjust i Justin och är angelägen om att paret fortsätter vara tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jimmy älskar Justin, men det är bara för att han har gjort Jen lycklig, och han är bara vän med Justin så länge han fortsätter med det, säger en vän till paret till Radar Online och fortsätter:

– Det här handlar inte om att Jimmy försöker spela äktenskapsrådgivare för att få dem tillsammans igen, utan det handlar om att Jimmy väldigt tydligt förklarar för Jen att han backar henne oavsett vad som händer med Justin.

Men Jimmy Kimmel försöker inte pusha Jennifer Aniston att stanna om hon inte vill, men han peppar henne till att se positivt på framtiden.

– Han påminner henne konstant om att hon kan få vilken man hon vill om det inte löser sig med Justin, säger källan.

Det var strax före jul som Jennifer Aniston och Justin Theroux hamnade i ett riktigt storbråk. Justin lämnade parets hus i ilska och tog in på hotell.

Innan bråket hade de varit ifrån varandra i två och en halv månader.

FOTO: IBL

Annons