Jacksons son drabbad – har samma sjukdom: "Fläckarna är synliga"

Ingen kan ha undgått de facto att Michael Jacksons hud blektes genom åren. Nu har även hans son Prince drabbats av samma åkomma!

Michael Jacksons äldsta barn, sonen Michael Joseph Jackson Jr, 20, mer känd för sitt smeknamn Prince, är lika hemlighetsfull som sin far. I höstas var han med om en svår motorcykelolycka som krävde behandling, men istället för att låta sig behandlas hemma i USA flög han till Schweiz och skrevs in på en exklusiv klinik, känd för sina kontroversiella behandlingsmetoder.

Där ska han inte bara ha fått hjälp med sitt skadade knä, utan också för sin vitiligo, samma sjukdom som hans pappa  hade, när han plötsligt bleknade från svart till vit.

Vitiligo är en ofarlig hudsjuksom där pigmenten i huden försvinner. Michael diagnostiserades med sjukdomen 1986 och redan 2009 bekräftade Michaels syster La Toya Jackson, 61, att hennes systerson hade sjukdomen.

– Vitiligo finns på min pappas sida och Prince har det också, på sina armar och sitt bröst, sa hon då till amerikansk press.

Michael själv hade svårt att acceptera sin sjukdom och sägs ha injicerat sig med ett ämne som heter hydroxiklorokin som gradvis blekte hans hud. De resterande fläckarna täckte han med kakvis av makeup. Prince ska däremot inte lida av några större problem med sin åkomma.

– Fläckarna på hans hud är tydligt synliga, men han verkar okej med det, säger en uppgiftslämnare till sajten Radar Online.

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies nya kärlek avslöjad – efter ryktena om återförening

LÄS OCKSÅ: Paris Jackson slår tillbaka mot kroppsidealen: ”Är inte en XS”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!